Novinky

LETNÍ TENISOVÉ KEMPY 2024

V roce 2024 pořádáme o prázdninách 2 letní příměstské tenisové kempy. Pokud budete mít zájem se zúčastnit, rádi vaše děti přivítáme. Budeme hrát 2x denně tenis, ale zabavíme se i jinými hrami. Mohou se přihlásit i úplní začátečníci, ale i děti kteří u nás netrénují a chtějí se s námi pobavit. Přijímáme děti od pěti let. Je možné se přihlásit i na jednotlivé dny. Ještě máme volná místa! Těšíme se na vaše děti.


LETNÍ TENISOVÉ KEMPY

I letošní rok máme o prázdninách naplánované příměstské tenisové kempy. Nachystané máme tři termíny. Letáček i přihláška se nachází v informacích. Pokud byste měli zájem své dítko přihlásit k nám na kemp, budeme se těšit. Volná místa ještě máme. Mohou se přihlásit i úplní začátečníci. Přijímáme děti od pěti let.


LETNÍ TENISOVÉ KEMPY

O letních prázdninách pořádá naše tenisová škola 3 tenisové kempy. O vaše děti se postaráme od 8 30 do 16 hodin. Budeme hrát tenis ale i jiné zábavné hry. Více o kempu naleznete v informacích. Tam se nachází i přihláška. Budeme se na děti těšit.


První turnaj v nové hale

V sobotu 6.11. jsme pořádali první přípravný turnaj v naší nové hale. Přijely za námi i děti z jiných tenisových škol, se kterými se tak mohli naši svěřenci poměřit.
V mladších babytenistech zvítězil Jonáš Král, před Jakubem Švábem (TJ Sloup) a Sofčou Vlčkovou.
Ve starších babytenistech vyhrála Áďa Mrázová, druhé místo obsadila Mia Domaniža a třetí místo vybojoval Vít Šamalík (TJ Sloup).
V žácích vyhrál Dan Burget, před Honzou Holešovským (BLTC Brno) a Adamem Koupilem.
Všem zúčastněným patří poděkování za výborné výkony a snahu. Už se těšíme na další turnaj.

podzimní přípravný turnaj
V neděli jsme využili jednoho z posledních hezkých dnů a uspořádali miniturnaj pro naše hráče. Všichni se snažili a odměnou jim byly diplomy, sladkosti a medaile.
Mezi babytenisty si nejlépe vedl Jonáš Král před Matějem Jelínkem a Sofčou Vlčkovou. V mladších žácích zvítězil Vašek Jelínek před Áďou Mrázovou a Aničkou Šindelářovou.

2. prázdninový kemp

Dnes jsme úspěšně odstartovali druhý prázdninový kemp. Věříme, že se tu budeme mít dobře a společně si to užijeme.


Míšino vítězné tažení

Míša Bukvaldová má za sebou úspěšné turnaje dorostenek. Vyhrála turnaj ve čtyřhře v Lipůvce a o pár dní později zvítězila ve dvouhře i čtyřhře na kurtech brněnského Sharku.


Prázdninový kemp odstartován

Jako každý rok i letos pořádáme prázdninové kempy. Zrovna dnes jsme jeden odstartovali a budeme makat, abychom hráli co nejlíp :) 


Úspěšný start prázdnin pro Míšu

První prázdninový víkend vyrazila Míša Bukvaldová na turnaj dorostenek do Litomyšle, kde se jí dařilo ve čtyřhře, když se svojí spoluhráčkou celý turnaj vyhrály.


Pepa trenérem roku

Náš trenér Pepa Janča byl zvolen trenérem roku v Kohoutovicích za rok 2019. Letos to bylo bohužel bez oficiálního vyhlášení, ale i tak z toho máme radost.


Přípravný turnaj babytenistů

V sobotu 19.9. jsme pořádali turnaj pro babytenisty, kde si mohly děti ověřit, jak mají po prázdninách natrénováno. Nejvíce se z naších hráčů a hráček prosadil Adam Koupil, který turnaj vyhrál před Vaškem Jelínkem. 5. místo patří Ádi Mrázové a hned za ní se umístila Tea Švandová. Všichni účastnici byli odměněni diplomem a sladkou odměnou.


Fildova vítězná jízda

Velice úspěšný turnaj má za sebou Filda Smílek, když se mu bez ztráty setu podařilo vyhrát turnaj dorostu ve dvouhře i čtyřhře na kurtech TJ Kraví Hora Brno. 

Gratulujeme!


Trenérky na kurzu tejpování

O víkendu vyrazily naše trenérky Alča, Peťa a Karin na kurz tejpování, který úspěšně dokončily a budou tak moct pomoci našim hráčům a hráčkám i po zdravotní stránce bude-li třeba.

Holky gratulujeme!


Úspěšný víkend
V uplynulém týdnu jsme pořádně potrénovali na kempu, což se projevilo na víkendových výsledcích.
Nejlépe se vedlo Fildovi Smílkovi, který si na turnaji dorostu ve Žďáru nad Sázavou připsal výhru ve čtyřhře a finálovou účast ve dvouhře. Doplnil ho Kuba Goldman, který se ve dvouhře probojoval do čtvrtfinále a ve čtyřhře obsadil 3. místo.
Míši Bukvaldové se dařilo na turnaji dorostenek v Žabovřeskách, když ve dvouhře vybojovala 3. místo a čtyřhru vyhrála.
Velice nás potěšila Sofča Florová a její krásný výsledek na turnaji mladších žákyň v Novém Městě. Ve dvouhře se probojovala do semifinále a ve čtyřhře se dostala až do finále.
Intenzivní a pravidelný trénink se vyplácí a my doufáme, že i ve školním roce se bude našim hráčům dařit.

Kuba a Filip ve finále

Povedené turnaje dorostu mají za sebou Kuba Goldman a Filip Smílek, když oba došli do finále dvouhry a ve čtyřhře byli třetí. Kubovi se to povedlo v Ústí nad Orlicí a Filipovi v Komíně, kde ve dvouhře po vyrovnaném zápase prohrál o kousek v supertiebreaku.


Třetí místa pro Míšu

Míša Bukvaldová se zúčastnila turnaje dorostenek na kurtech ŽLTC Brno a byl to pro ní povedený turnaj, když ve dvouhře i čtyřhře obsadila 3. místo.


Filda a Kája kousek od vítězství na turnajích

Filda Smílek absolvoval turnaj dorostu v Komíně, kde si vedl úspěšně. Ve dvouhře došel bez ztráty setu do semifinále, kde bohužel prohrál a ve čtyřhře se probojoval až do finále, kde ho od vítězství dělily pouhé dva body. Dařilo se i Kubovi Goldmanovi, který uhrál dvě kola ve dvouhře.

Úspěšný turnaj má za sebou i Kája Čižmárová, která se na turnaji starších žákyň v Blansku probojovala do finále dvouhry, kde o kousek prohrála a ze čtyřhry si veze 3. místo.


Kubovo vítězné tažení v Krnově

Povedený turnaj má za sebou Kuba Goldman. Vydal se na turnaj dorostu v Krnově a zcela ho ovládl, když vyhrál dvouhru i čtyřhru!

Jen tak dál Kubo!


Míša v Olomouci

Hned o prvním prázdninovém víkendu vyrazila Míša Bukvaldová na turnaj dorostenek do Olomouce a dařilo se jí. Ve dvouhře obsadila 3. místo a ve čtyřhře spolu se svojí spoluhráčkou nenašly přemožitelky a zvítězily.


Soutěže družstev 2020

Letos se soutěže družstev odehrály pouze na tři kola vyřazovacím způsobem a našim družstvům se velice dařilo.

Ze sedmi družstev, které jsme ve všech věkových kategoriích postavili, žádné nesestoupilo do nižších soutěží a tři družstva slaví postup do vyšších soutěží. Postoupili starší žáci, dorost B a dospělí B.

Dorost A v zápase o postup prohrál na půdě favorizované Jihlavy, ale 2. místo je pěkný výsledek. Dospělí A po prvním prohraném zápase zabrali a po dvou výhrách udrželi II. třídu, címž splnili letošní cíl. Mladší žáci a babytenisté sbírali především zápasové zkušenosti.

Všem hráčům, hráčkám, kapitánům druřstev, trenérům, trenérkám a rodičům děkujeme, že se podíleli na úspěšné sezoně soutěží družstev pro náš klub


přípravný turnaj 8.3.

V neděli 8.3. jsme pořádali přípravný turnaj pro babytenisty a mladší žáky. Všechny děti předvedly povedené výkony a odměnou jim byly pěkné diplomy a sladkosti. 

Mezi babytenisty se z našich hráčů dařilo Adamovi Koupilovi, který zvítězil, Honza Holešovský obsadil 2. místo a Vašek Jelínek si vybojoval 3. místo.

V mladších žácích se prosadila děvčata, Áďa Němčanská byla na 2. místě a Beátka Juríková na 3. místě.


Filip a Míša úspěšní na turnajích

I po jarních prázdninách pokračuje turnajový kolotoč. Velmi se dařilo Fildovi Smílkovi, který na turnaji dorostu v Havlíčkově Brodě bez ztráty setu vyhrál dvouhru a připsal si i vítězství ve čtyřhře. Fildu doplnila pěkným výsledkem i Míša Bukvaldová, která dokráčela do finále čtyřhry na turnaji dorostenek ve Studénce. 

K pěkným výsledkům gratulujeme. 


Únorové úspěchy Káji a Kuby

Velmi spokojená může být Kája Čižmárová po turnaji starších žákyň ve Znojmě. Vyhrála dvouhru i čtyřhru a to bez ztráty setu.

Dařilo se i Kubovi Goldmanovi, který vyrazil na turnaj dorostu na kurty Tenis Cibulka, kde vyhrál společně se svým spoluhráčem čtyřhru a ve dvouhře si připsal cenný "skalp" duhého nasazeného hráče a probojoval se do semifinále.


Úspěchy Káji a Kuby

Pěkné výsledky z turnajů zaznamenali Kája Čižmárová a Kuba Goldman. Kája na domácím turnaji starších žákyň došla do semifinále dvouhry a finále čtyřhry a Kuba Goldman si připsal semifinálové účasti ze dvouhry i čtyřhry na turnaji dorostenců ve Zruči nad Sázavou a potvrdil tak svoji dlouhodobou dobrou formu, když na posledních třech turnajích vždy došel ve dvouhře i čtyřhře minimálně do semifinále.


dorostenci v Jihlavě

Pěkné výsledky za sebou mají, z uplynulého víkendu z turnaje dorostu konaném v Jihlavě, Ondra Mareček, Filda Smílek a Kuba Goldman. Ondra s Fildou vyhráli spolu soutěž ve čtyřhře. Doplnil je Kuba, který vyhrál dvě kola ve dvouhře a ve čtyřhře si došel se svým spoluhráčem pro 3. místo.

 


první úspěchy v novém roce

Nový rok pořádně ještě nezačal a naši hráči a hráčky na turnajích pokračují v pěkných výsledcích. Kuba Goldman vyjel na turnaj dorostu do Havlíčkova Brodu a veze si 3. místo ze dvouhry a 2. místo ze čtyřhry.

Turnaje mladšího žačtva pořádaný klubem SHARK Brno, který se konal zčásti i na našich kurtech, se zúčastnili Sofča Florová, Gabča a Dan Burgetovi a všem třem se povedlo vyhrát jedno kolo dvouhry a získat cenné zápasové zkušenosti. Pro Dana to bylo vůbec první turnajové vítězství.


druhý domácí turnaj dorostu

Hned týden po prvním domácím turnaji kategorie dorostu, jsme pořádali turnaj druhý. A opět naši hráči a hráčky dosáhli pěkných úspěchů.

Mezi dorostenci znovu potvrdili dobrou formu Ondra Mareček s Fildou Smílkem. Ondra se probojoval do semifinále dvouhry a do finále čtyřhry a Filda byl ve finále dvouhry, kde jen o kousek prohrál. Doplnil je Kuba Goldman, který se se svým spoluhráčem dostal do semifinále čtyřhry.

Mezi dorostenkami se stejně jako před týdnem nejvíc dařilo Míše Bukvaldové, která po pěkném výkonu zůstala jen kousek před branami finále ve dvouhře a ve čtyřhře si dokráčela se svojí spoluhráčkou suverénně pro vítězství. Stoupající formu potvrdila Terka Slováčková finálovou účástí ve čtyřhře a dařilo se i Káje Čižmárové, která uhrála jedno kolo dvouhry a ve čtyřhře byla v semifinále.


Domácí turnaj dorostu

Na prvním zimním dorosteneckém turnaji, který jsme pořádali se výrazně prosadili naši hráči a hráčky. Mezi dorostenci se ve dvouhře hned tři dostali do semifinále, do finále se však probojoval jen Filip Smílek, ale bohužel ve finále prohrál. Kuba Goldman a Ondra Mareček skončili těsně před branami finále. Ondra si vše vynahradil ve čtyřhře, kterou se svým spoluhráčem vyhrál.

Mezi děvčaty se ve dvouhře dařilo Míše Bukvaldové, která se probojovala do finále (a přidala 3. místo ve čtyřhře), a Áďi Ždánské společně s Terkou Slováčkovou se podařilo dojít do finále čtyřhry. Bohužel holky své finálové boje nezvládly. 


Zimní sezona odstartovala

Na přelomu listopadu a prosince byla zahájena zimní halová sezona v mládežnických kategoriích a hned na prvním turnaji se dařilo Ondrovi Marečkovi, který se účastnil čtyřhry v Kyjově. Se svým spoluháčem došli až do finále, kde bohužel prohráli. Ale i přesto, je to pěkný start do zimní sezony.


Pohár mládeže JmTS za rok 2019

Jihomoravský tenisový svaz zveřejnil na svých webových stránkách výsledky Poháru mládeže JmTS za rok 2019. Žebříček byl sestaven na základě výsledků jednotlivců i družstev všech mládežnických kategorií od minitenisu až po dorost. A výsledek je to pro náš klub krásný. Mezi 89 tenisovými kluby z celého Jihomoravského kraje jsme na 12. místě a mezi brněnskými kluby jsme na 3. místě!!! Před námi jsou jen velké kluby z okresních měst a dva velké brněnské kluby (ŽLTC Brno, TC Brno).
Tento krásný výsledek je důkazem, že s mládeží pracujeme kvalitně a budeme v této práci i nadále pokračovat.
Za kvalitními výsledky družstev i jednotlivců patří velké poděkování trenérům, trenérkám, rodičům a všem hráčům a hráčkám, kteří se účastnili soutěží družstev i jednotlivců za TK TILIA Brno - bez Vás by to nešlo.

Odkaz na konečné výsledky Poháru mládeže JmTS -http://jts.cztenis.cz/konecne-vysledky-poharu-mladeze-jmts-2019?fbclid=IwAR1kyataflQWOPMmNS0bfEOnJCBgKL_9Cy6MvId72KiJvdd9qvgRHTWL04Q


Míša třetí na přeborech žen

Hned na prvním turnaji zimní halové sezony se povedl parádní úspěch Míše Bukvaldové, která na jihomoravském oblastním přeboru žen v Tišnově obsadila 3. místo ve čtyřhře.

Míšo gratulujeme!


Turnaj rodin

Napodruhé se nám podařilo uspořádat turnaj rodin. (poprvé nám v tom zabránilo deštivé počasí). K vidění byly vidět líté a vyrovnané souboje, ale zvítězit mohla jen jedna dvojice. Nakonec se to podařilo Lipovským, kteří i s nasazením vlastního zdraví (obtisk stopy míčku na břichu pana Lipovského je toho jasným důkazem) udolali ve finále v nervy drásajícím souboji Matoušky, 3. místo při své premiéře na turnaji obsadili Mrázovi. 
Před turnajem rodin se konal přípravný turnaj babytenistů, kde byly k vidění rovněž vyrovnané a pěkné zápasy. Odměnou za tyto výkony si zasloužili diplomy, medaile i něco sladkého na doplnění energie. 


Spousta pěkných výsledků na turnajích

O víkendu jsme měli spoustu hráčů a hráček na turnajích, kteří předvedli hezké výkony a výsledky. Adriana Němčanská veze medaili a diplom z turnaje babytenistek z kurtů TC Brno. Sofča Florová společně s Gabčou Burgetovou společně poprvé obsadily medailové pozice na turnaji ve čtyřhře mladších žákyň v Čebíně, když vybojovaly 3. místo. Filip Smílek na turnaji dorostu v Otrokovicích došel ve dvouhře do čtvrtfinále a ve čtyřhře do semifinále. Kuba Goldman obsadil společně se svým spoluhráčem 3. místo ve čtyřhře na turnaji dorostu v Moravské Třebové. Míša Bukvaldová, která je věkově stále starší žákyně, dokázala na turnaji dospělých na kurtech Tesly Brno dojít do finále dvouhry a ve čyřhře společně se svojí spoluhráčkou celý turnaj vyhrát.

Všem hráčům a hráčkám patří velká gratulace za povedené výkony a pěkné výsledky.


přípravný turnaj babytenistů

V sobotu 14.9. jsme pořádali turnaj pro naše babytenisty, aby si otestovali svoji hru v zápasech. K vidění byly vyrovnané výkony a pěkné zápasy. Nejúspěšněji si vedl Kuba Šrámek, na druhém místě se umístila Natka Čermáková a třetí místo obsadil Vašek Jelínek.


Filipův velký úspěch

Skvělý turnaj a největší úspěch dosavadní kariéry má za sebou Filip Smílek, který se zúčastnil turnaje staršího žactva kategorie B pořádaném klubem Tenis Slovácko z.s., když suveréně bez ztráty setu vyhrál soutěž ve dvouhře a společně se svým spoluhráčem i soutěž ve čtyřhře!

Filipe, velká gratulace :)


Vítězství Ondry a Terky na turnajích

Ondra Mareček si připsal cenné vítězství na turnaji dorostu konaném ve Žďáře nad Sázavou. Na své cestě za vítězstvím porazil prvního i druhého nasazeného a zaslouženě celý turnaj ovládl.

Terka Slováčková, která kvůli zranění vynechala celou letní sezonu vyrazila po dvou trénincích na turnaj dorostu v Moravské Třebové, kde dokázala že tenis nezapomněla a ve čtyřhře se svojí spoluhráčkou turnaj vyhrála.


Míšin úspěch v Uničově

Míša Bukvaldová vyjela na turnaj dorostenek do Uničova, kde se jí dařilo ve dvouhře i čtyřhře. Ve dvouhře prošla do semifinále a ve čtyřhře se svojí spoluhráčkou celý turnaj vyhrála.


Čtyřhrové úspěchy Ondry a Romči

Na turnaji dosrostu v Komíně se dařilo ve čtyřhře Ondrovi Marečkovi a Romči Vencourové, kteří se svými spoluhráči vyhráli soutěže ve čtyřhrách. Ondra k tomu přidal i semifinálovou účast ve dvouhře.


trenérky na turnaji

Naše trenérky Karin a Peťa měly volný víkend a tak se rozhodly že si pojedou společně zahrát čtyřhru na turnaj do Komína. A turnaj se jim povedl, když se probojovaly do finále, kde bohužel prohrály. Ale i tak jim patří gratulace.

Stejně se vedlo i Míši Bukvaldové na turnaji dorostu na kurtech ŽLTC Brno, kde se svojí spoluhráčkou vybojovala 2. místo ve čtyřhře. 


Ondra vítězství na turnaji v Brně Komíně

Ondra Mareček vyrazil na turnaj dorostu v Brně Komíně, kde si ve dvouhře připsal "skalp" prvního nasazeného hráče a ve čtyřhře společně se svým spoluhráčem celý turnaj vyhrál. 

Dařilo se i Fildovi Smílkovi, který ve dvouhře na stejném turnaji uhrál dvě kola.


Turnaj žen v Brně Žabovřeskách

Míša Bukvaldová (věkově patřící do kategorie starších žákyň) se zúčastnila turnaje žen v Brně Žabovřeskách. Ve dvouhře postoupila do semifinále a na čtyřhru se Míša domluvila s trenérkou Alčou Kadeřábkovou a společně se jim podařilo probojovat do finále a obsadili krásné 2. místo.

Holky gratulujeme!


Vítězný víkend našich hráčů a hráček

O uplynulém víkendu se velice dařilo našim svěřencům. Kája Čižmárová (ač mladší žákyně) vyhrála dvouhru na turnaji starších žákyň pořádaném Teslou Brno a společně s Míšou Bukvaldovou vyhrály i soutěž ve čtyřhře.

Filip Smílek vyrazil na turnaj starších žáků do Kroměříže, kde ve dvouhře ztratil pouhých 9 gamů za celý turnaj a suverénně vyhrál dvouhru i čtyřhru.

Ondra Mareček se zúčastnil turnaje dorostu ve Znojmě, kde doslova "urval" turnajové vítězství ve dvouhře, když poslední tři zápasy vyhrál až v supertiebreaku a ve čtyřhře obsadil se svým spoluhráčem 2. místo.

Všem jmenovaným patří velká gratulace za vzornou reprezentaci klubu :)


Turnaj dorostu v Tišnově

Pěkný výsledek mají za sebou na turnaji dorostu v Tišnově Ondra Mareček a Filda Smílek. Oba se shodně ve dvouhře probojovali do čtvrtfinále a ve čtyřhře společně obsadili 3. místo.


Ondrův a Kájin úspěšný start prázdnin

Prázdniny začaly pěkně pro Ondru Marečka, kterému se dařilo na turnaji dorostu na kurtech TC Brno. Ve dvouhře se probojoval do čtvrtfinále a ve čtyřhře obsadil 2. místo společně se svým spoluhráčem.

Výborně si vedla i Kája Čižmárová na kvalitně obsazeném turnaji mladších žákyň v Písku, kde se jí podařilo ve dvouhře probojovat do semifinále, kde prohrála s pozdější vítězkou.


Anketa Sportovec Kohoutovic

V každoroční anketě městské části Brno-Kohoutovice "Sportovec Kohoutovic" byla trenérka Petra Štrynclová vyhlášena trenérkou roku 2018. 

Peťo gratulujeme!


Jihomoravské přebory starších žáků

Velice povedené přebory Jihomoravského kraje mají za sebou Filip Smílek a Míša Bukvaldová.

Filip se ve dvouhře probojoval do čtvrtfinále a čtyřhru společně se svým spoluhráčem vyhrál, což je opravdu velký úspěch.

Míša si vedla podobně, když ve dvouhře byla čtvrtfinále a ve čtyřhře obsadila se svojí spoluhráčkou 3. místo.

Oboum patří velká pochvala a gratulace :)


přípravný turnaj 23.3.2019

V sobotu 23.3. jsme pořádali letos poslední halový přípravný turnaj. A opět byly vidět parádní výkony všech zúčastněných hráčů a hráček a naši malí tenisté a tenistky si připsali pěkné úspěchy.

Mezi nejmladšími babytenisty si svým zápalem do turnaje vybojoval Marek Zábrša 2. místo. A mezi staršími babytenisty si stejně šikovně vedla Adrianka Němčanská.

V kategorii žáků se od druhého po páté místo seřadili Michal Beran, Matěj Mráz, Georgios Karakevas a Dan Burget. Mezi žákyněmi se turnaj povedl Sofče Florové, která obsadila 2. místo a i další holky svými výkony potěšily. Silva Šínová vybojovala 4. místo, Gabča Burgetová 5. místo a Marťa Hálová 6. místo.

Všem zúčastněným patři poděkování za bojovné výkony... A teď už jen tyto výkony "prodat" na kurtu v blížících se soutěžích družstev :)


Úspěchy napříč kategoriemi

O víkendu zaznamenali naši hráči pár pěkných úspěchů. Áďa Ždánská vyhrála se svojí spoluhráčkou turnaj ve čtyřhře starších žákyň na kurtech TC Brno. Na domácím turnaji mladších žákyň obsadila Saša Richterová 3. místo ve dvouhře a ve čtyřhře byla na 2. místě. A na turnaji dorostu ve Zlíně se Ondra Mareček ve čtyřhře probojoval se svým spoluhráčem na 3. místo.


Domácí turnaj dorostu

O víkendu jsme pořádali turnaj dorostu, a i když naši hráči a hráčky nepatřili mezi favority, podařilo se jim se prosadit. Mezi děvčaty si 3. místo ve dvouhře i čtyřhře vybojovala Míša Bukvaldová. Mezi dorostenci se prosadil Ondra Mareček, který obsadil se svým spoluhráčem 2. místo ve čtyřhře.


Filip a Saša ovládli turnaje

Parádní víkend za sebou mají Filda Smílek a Saša Richterová. Filip bez ztráty setu vyhrál turnaj starších žáků ve dvouhře i čtyřhře v Havlíčkově Brodě a Saša si vedla úplně stejně na domácím turnaji mladších žákyň. Oboum patří velká gratulace :)


Áďa vítězkou v Tišnově

Pěkný turnajový víkend má za sebou Áďa Ždánská, která zvítězila ve čtyřhře se svojí spoluhráčkou na turnaji starších žákyň v Tišnově a ve dvouhře došla do semifinále.

Radost nám udělal i Ondra Mareček, který vyrazil na turnaj dorostu do Poličky a veze si 3. místo ze čtyřhry.


přípravný turnaj 23.2.2019

V sobotu 23. února jsme pořádali přípravný turnaj, kde si nejen naši svěřenci mohli otestovat svoje dovednosti naučené na trénincích.

V kategorii minitenisu si vedli výborně Vašek Jelínek (2. místo) a Jaroslav Sochor (3.místo).

V začínajících babytenistech, na svém prvním turnaji uspěla Natálka Čermáková, když obsadila pěkné 3. místo.

V Babytenistech se turnaj povedl Beátce Juríkové (4. místo) a Adriance Němčanské (6. místo).

V žákyních výborně bojovala Eliška Strnadová, která si nakonec vybojovala 2. místo. Sofča Florová obsadila 6. místo.

V nejpočetněji obsazené kategorii žáků se nejvýše z našich hráčů umístil Matěj Mráz na 2. místě, hned za ním byl na 3. místě Michal Beran, Ondra Loupanec vybojoval 6. místo a 10. místo patřilo Georgiosovi Karakevasovi.

Všem účastníkům turnaje gratulujeme k předvedené hře a bojovným výkonům a těšíme se na další povedené výkony na dalším turnaji.


Turnaje o prázdninách

I o járních prázdninách pokračuje turnajový kolotoč, a na tomto "kolotoči" se pěkně svezly Saša Richterová, Míša Bukvaldová a Ondra Mareček.

Saša se na turnaji mladších žákyň ve Šlapanicích probojovala do semifinále dvouhry. Míše Bukvaldové se povedlo na turnaji starších žákyň rovněž konaném na kurtech TC Brno vyhrát se svojí partnerkou soutěž ve čtyřhře a na turnaji kategorie B ve Šlapanicích postoupit mezi osm nejlepších ve dvouhře. Ondra Mareček vyjel na turnaj dorostu do Olomouce, kde ve dvouhře uhrál dvě kola a ve čtyřhře uhráli se svým spoluhráčem pěkné třetí místo.


Starší žákyně ve Šlapanicích

Hned tři naše hráčky se účastnily turnaje starších žákyň ve Šlapanicích. A všechny tři se umístily na "bedně".

Nejúspěšnější byla Kája Čižmárová, která vyhrála se svojí spoluhráčkou turnaj ve čtyřhře. Áďa Ždánská společně se Sašou Richterovou obsadily ve čtyřhře 3. místo a ve dvouhře postoupily do čtvrtfinále.


zimní přebory Jihomoravského kraje staršího žactva a úspěchy mladších žákyň

Na přeborech staršího žactva se z našich hráčů dařilo nejvíc Fildovi Smílkovi, který se ve dvouhře probojoval do čtvrtfinále a ve čtyřhře vybojoval 3. místo.

Ve stejném čase jsme pořádali turnaj mladších žákyň, kde Saša Richterová došla do finále dvouhry, kde bohužel prohrála a stejný výsledek uhrála i ve čtyřhře. Svůj první turnajový debut mezi mladšími žákyněmi si připsaly Sofča Florová a Gabča Burgetová. Úspěšnější byla Sofča, která postoupila do druhého kola. Gabče k postupu do druhého kola chyběl jen kousíček.

Fildo a holky gratulujeme k pěkným úspěchům :)


Fildovo vítězné tažení a Saša ve finále

Hned týden po turnaji dorostu jsme pořádali turnaj starších žáků a žákyň. Mezi žáky byl turnaj zcela v řezii Fildy Smílka, který zvítězil ve dvouhře i čtyřhře. Mezi žákyněmi se prosadila nejlépe Míša Bukvaldová, která obsadila pěkné 3. místo ve dvouhře, když ji finále uniklo o pár vyhraných balonků. 

Ve stejném čase se konal i turnaj mladších žákyň v Líšni, na kurtech TC-MJ, kde si pěkný úspěch připsala Saša Richterová, když ve čtyřhře došla až do finále. Potvrdila tak stoupající výkonnost posledních týdnů. 


Domácí turnaj dorostu

Výborně dopadl pro naše hráče a hráčky turnaj dorostu, který jsme o víkendu pořádali na domácích kurtech. Nejuspěšnější mezi dorostenci byl Ondra Mareček, který, ač teprve první rok dorostenec, všechny své soupeře ve dvouhře i čtyřhře porazil a zaslouženě si došel pro triumf a to bez ztráty setu. Potěšili i Filip Matoušek a Adam Ždánský, kteří ve dvouhře postoupili do čtvrtfinále. Mezi děvčaty se turnaj povedl Míše Bukvaldové, která ve dvouhře celý turnaj vyhrála (věkově je Míša stále starší žákyně) a ve čtyřhře obsadila 3. místo. Podobně na tom byla i Romča Vencourová, která vyhrála ve čtyřhře a ze dvouhry si veze 3. místo. Prosadila se i Áďa Ždánská (věkově starší žákyně), která se probojovala do čtvrtfinále dvouhry. Gratulujeme k povedeným výkonům a výsledkům :)


domácí turnaj starších žákyň

Domácí turnaj starších žákyň se z našich hráček nejvíc povedl Míše Bukvaldové, které se podařilo se svou spoluhráčkou vyhrát čtyřhu a ve dvouhře ji uniklo finále o dva vyhrané míčky. Áďa Ždánská se probojovala do finále čtyřhry a ve dvouhře bohužel prohrála ve druhém kole. A potěšila pěkným herním výkonem i Saša Richterová, která vyhrála první kolo dvouhry hned na svém prvním turnaji po vynucené, víc jak půl roku trvající, přestávce na turnajích.
Holky gratulujeme a těšíme se na další povedené výsledky :)


Zimní sezona odstartována

Ondra Mareček vyrazil letos na svůj první zimní turnaj a hned si z něj veze první letošní zimní první místo :) Povedlo se mu na turnaji dorostu v Kyjově. Jen tak dál Ondro!


Přípravný turnaj 24.11.2018

V sobotu 24.11. jsme pořádali první přípravný zimní turnaj pro babytenisty a žáky. Sešli se na něm nejenom naši svěřenci, ale i děti z jiných tenisových škol.
V kategorii babytenisu se z našich hráčů a hráček nejvíc dařilo Beátce Juríkové, která obsadila 5. místo a Kubovi Šrámkovi, který obsadil 7. místo.
Kategorie žáků byla rozdělena do dvou kategorií. V první kategorii se prosadil Ondra Loupanec, který se prodral na 3. místo a hned v závěsu za ním se umístila na 4. místě Sofča Florová. Ve druhé kategorii zaznamenal úspěšný turnaj Dan Kopečný, který byl o kousek na 2. místě. Na 4., 5. a 6. místě se pak seřadili Saša Richterová, Michal Beran a Matěj Mráz, na 9. místě se umístil Georgios Karakevas.
Účast byla hojná a všem účastníkům gratulujeme k povedeným sportovním výkonům a těšíme se, že je brzy uvidíme na dalších přípravných zimních turnajích.


Tradiční turnaj rodin

V sobotu 6. října jsme oficiálně ukončili venkovní klubové dění, a to tradičním turnajem rodin. Opět se sešla velká konkurence a rodiče i děti podávali výborné výkony. Nakonec 1. místo obsadili sourozenci Áďa Ždánská a Adam Ždánský, kteří ve finále porazili rodinu Kopečných, třetí místo obsadili Lipovští, kteří v nervy drásající bitvě udolali v tie-breaku Florovi. 


Poslední turnaj letní sezony 2018

O víkendu skončila letní sezona. Hráči měli letos na venkovních kurtech poslední možnost předvést svůj um. Toho využili i Ondra Mareček a Filip Smílek, kteří vyrazili na turnaj starších žáků do Břeclavi, kde společně vyhráli celý turnaj ve čtyřhře. Ondra k tomu přidal i 3. místo ze dvouhry. K hezkému zakončení sezony gratulujeme :)


přípravný turnaj

V sobotu 22.9.2018 jsme uspořádali přípravný turnaj v minitenisu a babytenisu.

Kategorii minitenisu vyhrál Marek Zábrša, před Kubou Kvasničkou a Miou Domaniža. 

V babytenise vyhrála Sofča Florová, před Marťou Hálovou a Adriankou Němčanskou.

Všichni zúčastnění podávali pěkné tenisové výkony a zaslouží si velkou pochvalu!


Filip a Romča dobyli Jihlavu

Parádní víkend mají za sebou naši starší žáci Filip Smílek a Romča Vencourová. Zcela vyplenili Jihlavu, když vyhráli jak soutěž ve dvouhře, tak se svými spoluhráči zvítězili i ve čtyřhře. 

K nim se přidala Kája Čižmárová, která na turnaji kategorie B mladších žákyň v Sezimově Ústí došla ve dvouhře do semifinále a stejně se jí vedlo i ve čtyřhře.

Gratulujeme a přejeme všem naši hráčům co nejvíc takových to nájezdů :)


Posila trenérského týmu

Od nového školního roku nově posiluje náš trenérský tým nový trenér Lukáš Gorecký. Lukáš se věnuje trénování od roku 2014. Kromě absolvování akreditovaných trenérských kurzů má i bohatou hráčskou zkušenost. Je mimo jiné halovým vicemistrem ČR v kategorii starších žáků (2009) a vítězem letního MČR v kategorii starších žáků (2009).

Lukáši vítej u nás :) 


povedený začátek školního roku i pro dorostence

Ondra Mareček vyrazil první zářijový víkend na turnaj dorostu na Kraví Horu, kde se probojoval až do semifinále, když ve čtvrtfinále porazil prvního nasazeného hráče.

A věkem dorostenec Jirka Zoufalý se zúčastnil turnaje mužů kategorie A pořádaném na dvorcích TC Brno, kde se dokázal (i díky skreči protihráče) probojovat přes dvě kola.

 


začátek školního roku vítězný pro Míšu

Míša Bukvaldová zahájila školní rok turnajem starších žákyň v Zábřehu, kde vyhrála turnaj ve dvouhře!

Jen tak dál Míšo!


Starší žáci na Kraví Hoře

O víkendu vyrazili na turnaj starších žáků na Kraví Horu Míša Bukvaldová a Ondra Mareček. A oba si vezou krásné výsledky!

Míša vyhrála celý turnaj ve čtyřhře a ve dvouhře byla třetí a Ondra taktéž vyhrál celý turnaj ve čtyřhře a ve dvouhře došel do finále.

K pěkným výsledkům gratulujeme :)


Ondrovi bodové žně a Filip s Míšou úspěšní ve Strážnici

Ondra Mareček potvrzuje dobrou prázdninovou formu, když se mu v Hradci Králové na turnaji starších žáků kategorie B podařilo probojovat do sefiminále a obsadit tak výborné 3. místo a k tomu získat pěkných 45 bodů do žebříčku. 

Filip Smílek vyrazil na turnaj starších žáků do Strážnice a dopadl nejlépe jak mohl, ovládl celou soutěž ve dvouhře i čtyřhře. 

Jenom o trošku míň si vedla Míša Bukvaldová, když si veze ze Strážnice 3. místo ze dvouhry a 2. místo ze čtyřhry.

Gratulujeme :)


Vítězství Adély na turnaji v Čebíně

Pěkný úspěch se povedl Ádi Ždánské, když ovládla dvouhru na turnaji starších žákyň v Čebíně. Áďo gratulujeme :)


domácí turnaj dorostenců

O víkendu jsme uspořádali turnaj dorostenců, na kterém se neztratili ani naši hráči Jirka Zoufalý, Ondra Mareček a Radim Zeman. Jirka se probojoval do semifinále dvouhry a Ondra si došel pro finálovou účast ve čtyřhře. Radim uhrál dvě kola dvouhry, ve čtvrtfinále byl bohužel nad jeho síly vítěz turnaje. 


Turnaj dorostu v Komíně

Pěkné výsledky uhráli naši svěřenci na turnaji dorostu v Komíně. Terce Slováčkové uniklo o kousíček finále dvouhry, ale ve čtyřhře si zpravila chuť, když se svojí spoluhráčkou dokázala celou soutěž ovládnout. Mezi dorostenci se prosadil Ondra Mareček, který uhrál dvě kola dvouhry a ze čtyřhry si veze pěkné 3. místo. Podobně dopadl i Radim Zeman, který uhrál kolo dvouhry a v dalším kole velmi trápil prvního nasazeného hráče. Ve čtyřhře Radim postoupil do semifinále.


Úspěchy starších žáků

Ondra Mareček vyjel na turnaj do Kroměříže, ze kterého si veze vítězství ve dvouhře i čtyřhře. Áďa Ždánská hrála turnaje v Blansku a Tišnově a na obou se jí dařilo. V Blansku byla druhá ve čtyřhře a v Tišnově obsadila 3. místo ve dvouhře a opět 2. místo ve čtyřhře.


Úspěšný začátek prázdnin závodních hráčů

Výborný tenisový start do prázdnin za sebou mají Terka Slováčková a Ondra Mareček. 
Oba vyrazili na turnaje starších žáků kategorie B. Terka hrála v Liberci a veze si 3. místo ze dvouhry a 2. místo ze čtyřhry. Ondra hrál v Hradci Králové, kde sice ve dvouhře vypadl už v prvním kole, ale ve čtyřhře si spravil chuť, když postoupil se svým spoluhráčem až do finále. K tomu přidal vítězství ve dvouhře i čtyřhře na turnaji kategorie C ve Slavkově.  Parádně začalo tenisové léto i pro Míšu Bukvaldovou, když vyhrála turnaj ve dvouhře starších žákyň v Mokré a obsadila společně se svojí spoluhráčkou 2. místo ve čtyřhře na turnaji v Vysokém Mýtě. V mladších žácích se prosadil Jirka Sedláček na turnaji v Brně -Bosonohách, když vybojoval 2. místo ve dvouhře i čtyřhře. Všem jmenovaným gratulujeme  a přejeme nejen jim, ale všem našim hráčům a hráčkám krásné prázdniny a mnoho pěkných tenisových výsledků a zážitků :)


Soutěže smíšených družstev

O víkendu byly dobojovány poslední zápasy soutěží smíšených družstev, ve kterých se opět neztratila ani družstva našeho klubu! Babytenisté si oproti minulému roku lehce pohoršili, když obsadili 5. místo ve své tabulce. V mladších žácích nás reprezentovala dvě družstva a obě si vedla parádně. "Áčko" se v posledním zápase dokázalo zachránit v I. třídě a "béčku" se povedl postup do II. třídy. V soutěži starších žáků se týmu A povedlo po nevydařeném vstupu do soutěže zabojovat a vyhrát dva poslední zápasy, což znamená, že i příští rok budou hrát nejvyšší soutěž! Týmu B (ve složení povětšinou z mladších žáků) se i přes velkou snahu nepovedlo překvapit a udržet II. třídu. Družstvo dorostenců obsadilo ve II. třídě pěkné třetí místo. Všem hráčům a hráčkám, kteří v soutěžích smíšených družstev nastoupili děkujeme za vzornou reprezentaci a pěkné výkony a přejeme úspěšnou letní sezonu :)


Starší žáci na Kraví Hoře

Úspěšný turnaj na Kraví Hoře mají za sebou starší žáci. Filip Smílek ovládl turnaj ve dvouhře a ve čtyřhře obsadil 3. místo a Ondra Mareček zvítězil ve čtyřhře. Mezi děvčaty Míša Bukvaldová došla do finále, kde bohužel o kousek prohrála. 


úspěšný turnaj starších žáků

Na začátku letní sezony se velice daří starším žákům. To se potvrdilo na víkendovém turnaji pořádaným klubem Tesla Brno. Dvouhru starších žáků suveréně ovládl Ondra Mareček, který ztratil za celý turnaj pouze 8 gamů! Dobře ho doplnil Filip Smílek, který si veze 3. místo.

Mezi děvčaty byla úspěšná Míša Bukvaldová, která vyhrála se svojí spoluhráčkou čtyřhru a ve dvouhře to dotáhla do finále, kde bohužel prohrála. Míšu doplnila Áďa Ždánská, která zopakovala výsledek z minulého týdne a probojovala se do finále čtyřhry.


letní sezona je tu

O víkendu odstartovaly první venkovní turnaje a hned přinesli našim svěřencům úspěchy. Na Kraví hoře se hrál turnaj mladších žákyň, který se podařil Káje Čižmárové, když prošla do finále dvouhry a ve čtřhře obsadila 3. místo. Dařilo se i Sašce Richtrové, která na stejném turnaji vybojovala 3. místo ve čtyřhře.

V Břeclavi se konal turnaj starších žákyň, kde si na úvod venkovní sezony připsala Áďa Ždánská finálovou účast ve čtyřhře.

K pěkným výsledkům gratulujeme :)


Velikonoční úspěchy na turnajích

I o velikonočních svátcích vyrazili naši svěřenci na turnaje, a to po celé Moravě. Míša Bukvaldová vyjela do Frýdku na turnaj dorostenek, kde vybojovala pěkné 3. místo. O kousek dál, v Havířově hrála Terka Slováčková svůj první turnaj v zimní letošní zimní sezóně a hned z toho bylo 3. místo ve dvouhře a 2. místo ve čtyřhře. 

V mladších žákyních se dařilo Kaji Čižmárové, která ve Znojmě vyhrála turnaj ve čtyřhře a ve dvouhře vybojovala 3. místo. V pěkných výkonech pokračovala i Saša Richterová, která v posledních týdnech přiváží z každého turnaje umístění na "bedně". Nejinak tomu bylo na turnaji v Kyjově, odkud si Saša veze pěkné 3. místo ze čtyřhry.

Gratulujeme k povedeným výkonům holky!


Saša opět ve finále

Povedený turnaj má za sebou Saška Richterová. Vyrazila na něj až do Poděbrad, kde ve dvouhře postoupila do čtvrtfinále a ve čtyřhře to dotáhla až do finále a veze si tak krásné 2. místo. Saško gratulujeme!


Saša úspěšná ve Šlapanicích

Saška Richterová se o víkendu účastnila turnaje mladších žákyň ve Šlapanicích, který dopadl dle jejich slov: "docela dobře" ... Vzhledem k tomu, že Saša turnaj absolvovala krátce po prodělané nemoci, považujeme 3. místo ve dvouhře a 2. místo ve čtyřhře jako: "hoooodně dobrě!!!" :)


Starší žáci doma úspěšní na domácích kurtech

Na domácím turnaji staršího žactva se dařilo oboum našim zástupcům. Ondra Mareček zvítězil ve dvouhře a probojoval se do finále čtyřhry. Mezi děvčaty se do finále dvouhry i čtyřhry probojovala Míša Bukvaldová, bohužel oba finálové zápasy prohrála, ale i tak to pro ni byl povedený turnaj.


Opět úspěšní starší žáci

Pěkné výsledky starších žáků a žákyň na turnajích pokračovali i minulém víkendu. Romča Vencourová vyhrála turnaj ve dvouhře i čtyřhře na kurtech klubu Shark Brno. Doplnila ji Míša Bukvaldová, která byla 3. ve dvouhře i čtyřhře. Kluci hráli v Třebíči, kde roli favorita potvrdil Ondra Mareček, který vyhrál turnaj ve dvouhře a společně s Filipem Smílkem i čtyřhře. Gratulujeme a držíme palce tento víkend na domácím turnaji :) 


Úspěchy starších žáků

Uplynulý víkend byl velice úspěšný pro naše starší žáky a žákyně. Filip Smílek ovládl turnaj na kurtech TC Brno, kde vyhrál ve dvouhře i čtyřhře. Ondra Mareček jednoznačně ovládl dvouhru ve Šlapanicích a v čtyřhře byl o kousek druhý. Mezi děvčaty se víkend povedl Romči Vencourové a Ádi Ždánské, které spolu vyhrály turnaj ve čtyřhře ve Šlapanicíh. K tomu Romča přidala třetí místo ve dvouhře. Dařilo se rovněž Míši Bukvaldové, která došla do finále čtyřhry a ve dvouhře obsadila třetí místo. 


Domácí přípravný turnaj

V sobotu 3.3. jsme pořádali přípravný turnaj nejen pro naše hráče. Účast byla hojná, na kurtech se vystřídalo hodně dětí z různých věkových kategorií. A naši hráči a hráčky se neztratili. V kategorii minitenisu startovalo 14 dětí. Svůj první turnaj zde absolvoval Marek Zábrša, který při své premiéře obsadil krásné 4. místo. Pěkné 7. místo vybojoval Kubík Kvasnička a 8. místo patří Filipu Strnadovi. V kategorii mladších babytenistů startovaly dvě naše hráčky a obě nás moc potěšily, vyhrála Adriana Němčanská a druhé místo obsadila Beáta Juríková. I v kategorii starších babytenistů se našim hráčkám dařilo. Marťa Hálová - 2. místo, Silva Šínová - 4. místo, Sofie Florová - 5. místo, Lucka Juríková - 6. místo, Gabča Burgetová - 9 místo. V kategorii mladších žáků se prosadil Michal Beran, který obsadil 2. místo. Mezi děvčaty (mladší žákyně) dominovala Eliška Strnadová, která neprohrála zápas a zaslouženě zvítězila. Všem dětem patří gratulace za bojovné výkony a vzornou reprezentaci svých klubů :)


starší žáci v Tišnově

Velice povedený turnaj má za sebou Ondra Mareček, kterému se podařilo na turnaji staršího žactva v Tišnově vyhrát jak dvouhru, tak i čtyřhru. K Ondrovi se přidal Filip Smílek, který prošel do finále čtyřhry. Jen tak dál kluci :)


mladší žákyně na domácím turnaji

O víkendu jsme pořádali turnaj mladších žáků a žákyň, kde pěkné výsledky uhrály Kája Čižmárová a Saška Richterová. Oběma se podařilo se svýmí partnerkami postoupit do finále čtyřhry, kde byla úspěšnější Kája společně s Eliškou Ticháčkovou (TK Milo Olomouc), když porazili Sašu s Adrianou Koudelkovou (SK Tenis Tišnov). Ve dvouhře Kája vybojovala 3. místo a Saška se probojovala do čtvrtfinále, když do boje o medaile ji chyběly jen 3 vítězné míče. Holky gratulujeme :)


Míšin povedený turnaj na Slovácku

Míša Bukvaldová vyjela o víkendu do Starého Města na turnaj starších žákyň odkud si veze 3. místo ze dvouhry a 1. místo ze čtyřhry. Pěkná práce Míšo :)


Kubova první turnajová zkušenost

První turnaj v tenise absolvoval minitenista Kuba Kvasnička, a to na domácím přípravném turnaji. Projevila se u něj zprvu turnajová nezkušenost, když pár zápasů prohrál, nicméně se z toho rychle oklepal, zabojoval, a nakonec si připsal krásné 6. místo.

Kubo gratulujeme :)


Saša poprvé první

Sašce Richterové se povedl krásný výsledek, když poprvé ve své kariéře dokázala zvítězit na turnaji mladších žákyň. Zadařilo se jí na turnaji v Tišnově, když se svojí partnerkou Adrianou Koudelkovou (SK Tenis Tišnov) ovládly čtyřhru!


Turnajový úspěch Saši Richterové v Líšni

Saša vyrazila na turnaj do Líšně a připsala si parádní výsledek, když ve dvouhře obsadila krásné 3. místo. Ve čtyřhře na tom byla ještě o kousek lépe, vybojovala 2. místo společně se svojí spoluhráčkou Annou Mikuláškovou (ŽLTC Brno).


Domácí turnaj dorostu

Na domácím turnaji dorostu jsme měli velké zastoupení hráčů, kteří zaznamenali krásné úspěchy. Nejúspěšneji si vedl Ondra Mareček, který, ač věkem starší žák, dokázal celý turnaj ve dvouhře vyhrát a ve čtyřhře se svým spoluhráčem obsadil třetí místo! Mezi dorostenci dále bodovali Filip Smílek (3. místo čtyřhra) a Tom Vidlář (2. místo čtyřhra). Mezi dorostenkyněmi se prosadila Kája Hýsková, která se probojovala do finále dvouhry, kde bohužel prohrála. Ale i tak je to krásný výsledek.


Saša bronzová na turnaji ve Šlapanicích

Pěkné 3. místo ze čtyřhry mladších žákyň si odváží z turnaje ve Šlapanicích Saša Richterová.

Jen tak dál Sašo :)


Úspěchy starších žáků na domácím turnaji

Velice pěkně si vedli naši starší žáci na domácím turnaji. Celý turnaj ve dvouhře i čtyřhře vyhrál Ondra Mareček! K Ondrovi se přidali 3. místem ve dvouhře i čtyřhře Tom Vidlář a 3. místem ve dvouhře Filip Smílek.

Kluci gratulujeme!


Romča a Ondra na turnaji ve Šlapanicích

O víkendu se zúčastnili Romča Vencourová a Ondra Mareček turnaje ve Šlapanicích na kurtech SK Rakety o.s. Romča si počínala parádně ve čtyřhře, kterou se svojí partnerkou Kateřinou Machovou (Tesla Brno) bez ztráty setu vyhrály. 

Ondra prošel do semifinále dvouhry a finále čtyřhry.


Míša první v Frýdku!

Mezi vánočními svátky vyrazila Míša Bukvaldová na turnaj do Frýdku-Místku. Míša si dokázala poradit se všema soupeřkama a ve dvouhře celý turnaj vyhrála! Ve čtyřhře se jí také dařilo, když obsadila pěkné 3. místo společně s Terezou Dvořákovou (TC Brno)


domácí turnaj staršího žactva

Přesně týden po turnaji mladšího žactva jsme uspořádali turnaj staršího žactva. A naši hráči a hráčky  si vedli velmi pěkně :)

Nejvíc zazářil Filip Smílek, který zvítězil ve dvouhře a společně s Danielem Blumaierem (ŽLTC Brno) i ve čtyřhře. Ondra Mareček obsadil pěkné 3. místo ve dvouhře a 2. místo ve čtyřhře, se spoluháčem Matějem Tlačbabou (TJ Brno-Komín).

Mezi děvčaty byly úspěšné Romča Vencourová a Míša Bukvaldová. Romča vybojovala 3. místo ve dvouhře i čtyřhře a Míša Bukvaldová se stala vítězkou čtyřhry, společně s Nelou Procházkovou (SK Tenis Tišnov). 


Míšin turnajový návrat

Míša Bukvaldová vyrazila na svůj první turnaj starších žákyň po zranění a dopadl pro ni úspěšně. V Praze na kurtech TK Konstruktivy dokázala ve dvouhře dojít až do finále, kde však z důvodů plnění školních povinností musela skrečovat. Ve čtyřhře vybojoval Míša se svojí spoluhráčkou Eliškou Skybovou (SK Zlín-Mladcová) 3. místo. Míšo - jen tak dál :)


Domácí turnaj mladšího žactva

O víkendu jsme uspořádali turnaj mladších žáků a žákyň, kde nám velkou radost udělala Kája Čižmárová, které se podařilo postoupit až do finále dvouhry, kde však po boji prohrála. Ve čtyřhře se jí ovšem se svojí spoluhráčkou Kateřinou Maršálkovou (Jiskra Otrokovice) podařilo celý turnaj vyhrát! Gratulujeme!


začala zimní sezona

O víkendu odstartovala zimní sezona a naši hráči a hráčky si hned připsali pár pěkných umístění, a to především ve čtyřhře.

Kája Čižmárová a Filip Smílek vyhráli se svými spoluhráči turnaje ve čtyřhře na TC Brno (Kája) a v Jihlavě (Filip). K tomu Saška Richterová přidala 2. místo ze čtyřhry na kurtech TC-MJ Líšeň.

K úspěchům gratulujeme a těšíme se na další pěkné úspěchy :)


Terka vítězná ve Strážnici!

Stylově, a to vítězstvím ve dvouhře starších žákyň, zakončila sezonu Terka Slováčková. Za celý turnaj ztratila Terka pouze jeden set. Terko gratulujeme :)


Jirka třetí na TC Brno

Jirka Sedláček zakončil sezonu pěkným 3. místem ve čtyřhře mladších žáků na turnaji pořádaným klubem TC Brno. 


Turnaj starších žáků a žákyň v Břeclavi

Jeden z posledních turnajů sezony konaný v Břeclavi byl pro naše hráče a hráčky velice úspěšný, neboť všem se podařilo dostat se na "bednu" :)

Ondra Mareček: 1. místo dvouhra, 2. místo čtyřhra

Filip Smílek: 3. místo dvouhra, 3. místo čtyřhra

Tom Vidlář: 3. místo dvouhra

Adam Ždánský: 3. místo čtyřhra

Terka Slováčková: 2. místo dvouhra, 1. místo čtyřhra

Kája Hýsková: 2. místo čtyřhra

Áďa Ždánská: 3. místo čtyřhra

Romča Vencourová: 3. místo čtyřhra

Všem gratulujeme!


Míša úspěšná v Břeclavi

V Břeclavi se konal turnaj mladších žákyň, na který vyrazila i Míša Bukvaldová, která se probojovala do finále dvouhry, kde bohužel, po vyčerpávajícím boji v semifinále, neměla dostatek sil a prohrála. Ovšem ve čtyřhře si Míša se svojí spoluhráčkou (Julie Svobodová SK Jundrov Brno) poradily jednoznačně se všemi soupeřkami a suveréně vyhrály!


Kájino vítězství v Jihlavě

O víkendu se konal turnaj mladších žákyň v Jihlavě, kde si pro další parádní úspěch došla Kája Čižmárová, když vyhrála ve dvouhře! K tomu přidala i krásné 2. místo ze čtyřhry a mohla tak domů odjíždět spokojená :) 

Super práce Kájo!


Filip druhý na Kraví Hoře

Filip Smílek si přivezl pěkné 2. místo z turnaje mladších žáků na Kraví Hoře, když se svým spoluháčem Matějem Tlačbabou (TJ Brno-Komín) prošli bez ztráty setu až do finále, kde bohužel prohráli po vyrovnaném boji v supertiebreaku.


Matouš druhý v Kutné Hoře

Matouš Janáček se o víkendu zúčastnil turnaje v babytenisu v Kutné Hoře, kde příkladně reprezentoval a odváží si krásné 2. místo. Jen tak dál Matouši.


Festival Sporťáček 2017 klepe na dveře

Už jen týden a je tady festival sporťáček :)
Zastavte se za námi v sobotu 16.9. mezi 10:00 až 18:00 do sportovního areálu na Hněvkovského v Brně-Komárově na festival Sporťáček 2017.
- seznámíme Vás a Vaše děti hravou formou s tenisem
- budete se moct zeptat našich trenérům na vše co se týká tenisu
- podíváte se na videa z tréninku s našimi svěřenci
- Vaše děti si budou moct zasoutěžit o nějakou tu drobnost... 
A vůbec se můžete těšit na fajn den nejen s tenisem, ale i dalšími sporty.
Těšíme se na Vás!


krajské finále v minitenise 2017

Naši minitenisté se první zářijový víkend zúčastnili krajského finále konaného ve Znojmě a povedlo se jim uhrát krásné 8. místo! V prvním kole porazili družstvo Znojmo B. Následně prohráli s favorizovaným týmem Prostějova, a poté bojovali o konečné 4. - 8. místo, kdy od lepšího umístění je dělil pouhý jeden balonek. I přesto je konečné 8. místo úspěch. Naše družstvo hrálo ve složení: Lukáš Lipovský, Lukáš Strážnický, Adriana Němčanská a Jakub Šrámek


Turnaj starších žákyň ve Zlíně

Míša Bukvaldová a Terka Slováčková se zúčastnily poslední prázdninový víkend turnaje starších žákyň ve Zlíně a vezou si úspěchy! Terka zcela ovládla dvouhru a zvítězila a stejný kousek se jí povedl i ve čtyřhře se svojí spoluhráčkou. Míša (ač věkově ještě mladší žákyně) se probojovala se svoji spoluhráčkou do finále čtyřhry. A i vyhrané kolo ve dvouhře je úspěch. Holky - velká gratulace za výbornou práci!


Jirkův čtyřhrový úspěch

Jirka Sedláček vyrazil na turnaj mladších žáků konaných na kurtech Tesly Brno. A bylo z toho krásné 3. místo ve čtyřhře. Jirko, přejeme další povedené turnaje :)


Terka první ve Žďáře!

Skvělou práci odvedla na turnaji starších žákyň ve Žďáře nad Sázavou Terka Slováčková, když se jí celý turnaj podařilo vyhrát. Terko gratulujeme :)


Dorostenci v Komíně

Turnaje dorostenců v Komíně se účastnili Ondra Mareček a Radim Zeman. Ondra, ač věkově teprve prvním rokem starší žák, uhrál jedno kolo ve dvouhře a společne se svým spoluhráčem 3. místo ve čtyřhře. Radim bohužel musel dvouhru pro zranění skrečovat, ale ve čtyřhře spolu se svým spoluhráčem došli až do finále.


Filip a Tom na ŽLTC Brno

Filip Smílek s Tomem Vidlářem vyrazil na turnaj na kurty ŽLTC Brno. Ve dvouhře sice uhráli jen jedno kolo, ale chuť si zlepšili ve čtyřhře, kde společně došli do semifinále! V soutěži děvčat se dařilo Ádi Ždánské, která obsadila 3. místo ve čtyřhře.


Terka a Viki v Lanžhotě

Turnaje starších žákyň v Lanžhotě se účastnily Terka Slováčková a Viki Brožová. Obě došly do sefiminále ve dvouhře a společně i do finále čtyřhry, bohužel ale musely ze zdravotních důvodů boj o finále vzdát. 


Domácí turnaj starších žáků a žákyň

Ve dnech 9.-11.8. jsme pořádali na domácích kurtech turnaj staršího žactva. Mezi chlapci si nejlépe vedl Ondra Mareček, který zvítězil ve dvouhře a společně se svým partnerem se probojovali do finále čtyřhry, kde však prohráli. Mezi děvčaty se dařilo Adéle Ždánské, která obsadila 3. místo ve dvouhře. Ve čtyřhře se dařilo především Káji Hýskové, která obsadila 2. místo ve čtyřhře. Míša Bukvaldová byla ve čtyřhře na 3. místě. K povedeným výkonům gratulujeme :)


Kája první v Praze!

Kája Čižmárová si veze 1. místo z turnaje na kurtech Tempo Praha. Během celého turnaje ztratila pouze 6 gamů a své soupeřky doslova deklasovala! Kájo paráda!


Terka na kurtech Tenisu Slovácko

Úspěšný turnaj má za sebou Terka Slováčková. Na turnaji starších žákyň pořádaných klubem Tenis Slovácko se jí podařilo dojít do finále dvouhry, kde bohužel prohrála. Chuť si zlepšila ve čtyřhře, když se svojí partnerkou celý turnaj vyhrály. 


turnaj mladších žákyň v Kunštátě

Míša Bukvaldová a Saša Richterová vyrazily na turnaj mladších žákyň do Kunštátu a vedlo se jim pěkně. Míša splnila roli první nasazené a celý turnaj ve dvouhře vyhrála. Sašce se také dařilo a ve dvouře obsadila krásné 3. místo.


Míša Bukvaldová na turnaji Tennis Europe ve Zlíně

Druhou velkou zkušenost s mezinárodním tenisem má za sebou Míša Bukvaldová. Na turnaji Tennis Europe B&B Cup 2017 ve Zlíně zaznamenala parádní úspěch ve čtyřhře, kde se svojí partnerkou Kamilou Slovákovou (TK AGROFERT Prostějov) vybojovaly 3. místo ve čtyřhře. Ve dvouhře se Míše bohužel tolik nedařilo, když prohrála v prvním kole s maďarskou hráčkou Eszter Berenyi 6:1,5:7,2:6.

Míšo, velká gratulace ke 3. místu!


Tom Vidlář zvítězil na ŽLTC Brno

Skvělý úspěch si připsal Tom Vidlář na turnaji mladších žáků na kurtech ŽLTC Brno. Ve dvouhře zcela dominoval a zvítězil, když každému soupeři povolil maximálně 3 gamy v setu. K tomu přidal i 3. místo ve čtyřhře. 


Ondra Mareček úspěšný v Komíně

Povedený turnaj starších žáků má za sebou Ondra Mareček. V Brně Komíně se ve dvouhře dostal do finále, kde bohužel těsně prohrál. Chuť si však zlepšil ve čtyřhře, kde se mu podařilo zvítězit.


Turnaj mladších žákyň ve Slavkově

Do Slavkova vyrazily na turnaj Saša Richterová a Kája Čižmárová. A byl to pro ně bronzový turnaj. Kája uhrála 3.místo ve dvouhře i čtyřhře. a Saša uhrála 3. místo ve čtyřhře. 


Kája Čižmárová na domácím turnaji

27.7. - 29.7. jsme pořádali turnaj mladšího žactva, na kterém se výrazně prosadila Kája Čižmárová. Ve dvouhře dokráčela do semifinále a ve čtyřhře se jí podařilo se svojí partnerkou zvítězit! Pěkná práce Kájo!


Budeme na Sporťáčku :)

Letos se poprvé zúčastníme festivalu Sporťáček, který se bude konat 16.9. v Brně Komárově, sportovní areál Hněvkovského. Přijďte za námi a seznamte se s tenisem, těšíme se na Vás :)


Turnaj v Tuřanech

Starší žáci a žákyně vyrazili na turnaj do brněnských Tuřan a byl to pro ně povedený turnaj. 

Terka Slováčková zvítězila ve dvouhře i čtyřhře. Áďa Ždánská se probojovala do finále čtyřhry a Ondra Mareček byl ve dvouhře na 3. místě a čtyřhru vyhrál se svým spoluhráčem.


Vítězné mladší žákyně

Míša Bukvaldová o víkendu pokračovala ve vítězném tažení z minulého týdne, když ovládla dvouhru i čtyřhru na turnaji v Bystřici nad Pernštejnem. 

Výbroně ji doplnila i Kája Čižmárová, která vyhrála čtyřhru se svojí partnerkou na Turnaji ve Zlíně.

K úspěchům holky gratulujeme!


Ondra s Filipem úspěšní v Tišnově

1. místo ve čtyřhře na turnaji starších žáků společně vybojovali Ondra Mareček s Filipem Smílkem. Ondrovi pak jen těsně uniklo vítězství i ve dvouhře, když prohrál po vyrovnaném zápase až v supertiebreaku.


Úspěšný turnaj na Kraví Hoře

Velice úspěšně dopadl turnaj starších žáků na Kraví Hoře pro naše svěřence. Terka Slováčková vybojovala 2. místo ve dvouhře a zvítězila ve čtyřhře. Viki Brožová si připsala 3. místo ve dvouhře a 2. místo ve čtyřhře. Áďa Ždánská ukořistila 3. místo ve čtyřhře. Mezi žáky si 3. místo ve dvouhře i čtyřhře zajistil Adam Ždánský.


Míšina spanilá jízda v Táboře

Míša Bukvaldová pokračuje ve výborných výkonech. Suveréně ovládla turnaj mladších žákyň v Táboře ve dvouhře i čtyřhře, když svým soupeřkám nepovolila uhrát ani set. Jen tak dál Míšo!


Turnaj starších žáků v Blansku

Na turnaji starších žáků v Blansku si všichni naši hráči, ktéří se turnaje účastnili, dokázali dokráčet pro medailová umístění. Tom Vidlář se probil do finále dvouhry a společne s Filipem Smílkem obsadili 3. místo ve čtyřhře. A mezi děvčaty byla úspěšná Míša Bukvaldová, která se stejně jako Tom probila do finále dvouhry a obsadila 3. místo ve čtyřhře. 


Tereza na TC Brno

Po dvoutýdenní dovolené se skoro bez tréninku vydala na turnaj starších žákyň Terka Slováčková a vedla si výborně. Na kurtech TC Brno se jí podařilo ve dvouhře obsadit        3. místo a ve čtyřhře přidala se svojí partnerkou 2. místo.


Turnaj mladších žákyň v Tišnově

Kája Čižmárová vybojovala 3. místo ve čtyřhře na turnaji mladších žákyň v Tišnově a připsala si tak do sbírky další medailový úspěch. Dobrá práce Kájo!


Tomův úspěch na dorostu v Komíně

Tom Vidlář, ač věkově ještě mladší žák, vyrazil na turnaj dorostu do Komína, kde se mu podařilo uspět ve čtyřhře. Vybojoval krásné 3. místo. Tome gratulujeme :)


Starší žáci v Bosonohách

Na začátku letních prázdnin se konal turnaj staršího žactva v Bosonohách, kde si velice dobře vedli naši hráči. Nejúspěšnější byl Ondra Mareček, který zvítětil ve dvouhře a připsal si finálovou účast ve čtyřhře! Mezi děvčaty obsadila 3. místo ve dvouhře Romča Vencourová a ve čtyřhře se svojí spoluhráčkou vyhrála celý turnaj. 


Míša na turnaji ve Znojmě

Na konci školního roku vyjela Míša Bukvaldová do Znojma na turnaj starších žákyň, kde se jí podařilo se svojí parťačkou Julií Svobodovou (SK Jundrov Brno) vybojovat 1. místo ve čtyřhře. Míšo, ať ti forma vydrží i o prázdninách :)


stříbrné družstvo babytenistů

Krásné 2. místo obsadilo ve své skupině družstvo babytenistů. Prohráli pouze jeden zápas a to s vítězem skupiny Tišnovem. Na fotce zleva Michal Beran, Lukáš Lipovský, Ondřej Loupanec a pod nimi se krčící trenérka Alča a Sofie Florová.


Adéla s Eliškou v Mokré

Na turnaji mladších žákyň v Mokré se velice dařilo našim děvčatů. Adéla Ždánská vybojovala krásné 2. místo ve dvouhře, a poté, společně s Eliškou Strnadovou, která hrála svůj první turnaj mladších žákyň v kariéře, se probojovaly společně až do finále! 


Vítězní minitenisté

Tenisová sezona je v plném proudu a velice úspěšně si v ní vede naše nejmladší družstvo minitenistů. Po čtyřech odehraných kolech mají na svém kontě 4 vítězství a suverénně vedou svoji skupinu :) O víkendu se našemu družstvu ve složení Lukáš Lipovský, Dora Bartonkova, Lukáš Strážnický, Jakub Šrámek, Gabriela Grecová podařilo porazit týmy Letovic a Tišnova. To vše pod vedením trenérky Verči, která zkušeně vedla svůj tým za vítězstvím!

 


Turnaj starších žáků na Kraví hoře

O víkendu se konal kvalitně obsazený turnaj starších žáků a žákyň na Kraví hoře. Pěkný úspěch si připsal Ondra Mareček, kterému se podařilo probojovat až do finále dvouhry. Mezi děvčaty byla úspěšná Míša Bukvaldová, která obadila se svojí parťačkou 3. místo ve čtyřhře.


Míša na mezinárodním poli

Míša Bukvaldová má za sebou první zkušenost s turnajem nejvyšší evropské kategorie. Vyrazila za ním do Rakovníku a ostudu rozhodně neudělala. Ve dvouhře po boji prohrála se 4. hráčkou polského žebříčku kategorie do 12 let Weronikou Ewald 4:6, 1:6. Chuť si však napravila ve čtyřhře, kde se svojí rakouskou partnerkou postoupily mezi 8 nejlepších. Bohužel nemoc zabránila Míše pokračovat v dalším boji. I tak se jedná o velký úspěch! Míšo gratulejeme :)


starší žáci na Tesle Brno

První venkovní turnaj za sebou mají starší žáci. Nejúspěšněji si vedl Ondra Mareček, který se probojoval do finále dvouhry i čtyřhry, kde se mu bohužel nepodařilo zvítězit. 3. místo ze čtyřhry si společně odnesli Adam Ždánský s Filipem Smílkem. 


Vítězství Káji na okresním přeboru

První venkovní turnaj dopadl pro Káju Čižmárovou nadmíru uspěšně, když se jí podařilo ovládnout dvouhru mladších žákyň na okresním přeboru konaném na kurtech Mosilany Brno. Ve čtyřhře si Kája společně se Saškou Richterovou dokráčely pro 3. místo, když v boji o finále smolně prohrály v super tie-breaku. Dobrá práce holky!


Dotace od města Brna

Město Brno poskytlo našemu klubu finanční dotaci ve výši 30 000,-Kč na  zajištění celoroční činnosti, účast v soutěžích družstev mládeže a na pořádání turnajů.


Bronzové úspěchy starších žákyň a Ondry

O víkendu se konal kvalitně obsazený turnaj starších žáků a žákyň na kurtech TC Brno, na kterém se neztratili ani naše hráčky a hráč. Kája Hýsková s Míšou Bukvaldovou vybojovaly společně 3. místo ve čtyřhře. Stejně se dařilo i Romče Vencourové, která se svojí spoluhráčkou obsadila rovněž 3. místo ve čtyřhře. Ve starších žácích srdnatě bojoval Ondra Mareček, který si se svým parťákem vybojoval stejně jako děvčata 3. místo ve čtyřhře. K umístění všem gratulujeme!


MÍŠA VIKI KÁJA NA DOMÁCÍM TURNAJI

V Kohoutovicích se konal turnaj dorostu. Na domácí půdě se dařilo našim hráčkám, ačkoli věkově do dorostu ještě nepatří. Nejúspěšnější byla Míša Bukvaldová, která se umístila ve dvouhře na 2.místě. Ve čtyřhře hrála s naší další domácí hráčkou Kájou Hýskovou, kde vybojovaly 2.místo. Úspěšný turnaj to byl i pro Viki Brožovou, která se umístila na 3.místě ve dvouhře. Gratulujeme!!!


FILIP V JIHLAVĚ

Ve stejném termínu se konal i turnaj mladšího žactva v Jihlavě - Bedřichov. Vyrazil na něj Filip Smílek. Ve dvouhře se umístil na 3.místě. Ve čtyřhře se mu podařilo zvítězit se svým partnerem Denisem Petákem (ŽLTC Brno). Za úspěchy gratulujeme!!!


KÁJA V LÍŠNI

V Líšni se konal turnaj mladšího žactva. Mezi mladšími žákyněmi se prosadila naše hráčka, Kája Čižmárová. V těžké konkurenci vybojovala 3.místo ve dvouhře. Velká gratulace!!!


MÍŠA V POLIČCE

V Poličce se konal turnaj starších žákyň. Zúčastnila se ho Míša Bukvaldová. Ve dvouhře měla smolný los. Ve čtyřhře ale uspěla a se svojí partnerkou Julií Svobodovou (SK Jundrov) vybojovala 2.místo. Gratulace!!!


ROMČA A KÁJA V KYJOVĚ

Do Kyjova na starší žákyně vyrazily 2 naše hráčky. Bojovaly zde Kája Hýsková a Romča Vencourová. Ze dvouhry bohužel žádný pohár nedovezly. Ale společně hrály čtyřhru a umístily se na krásném 2.místě. Gratulace!!!


MÍŠA A KÁJA VE ŠLAPANICÍCH

Tenisový klub Raketa, který se nachází ve Šlapanicích, pořádal turnaj ve věkové kategorii mladší žáci. Prosadily se na něm 2 naše hráčky. Mladší Kája Čižmárová se umístila na 3.místě ve dvouhře. Starší Míša Bukvaldová dominovala a obsadila 1.místo ve dvouhře i čtyřhře. Gratulujeme!!!


DOMÁCÍ TURNAJ MLADŠÍHO ŽACTVA

V Kohoutovicích se konal na domácí půdě turnaj mladšího žactva. Měli jsme slušné zastoupení domácích hráčů. Mezi dětmi, kteří se umístily na medailových pozicích, patří Saša Richterová, která se umístila na 3.místě ve čtyřhře. Nejúspěšnější mezi chlapci byl Filip Smílek, který se umístil ve dvouhře na 2.místě a ve čtyřhře dokráčel se svým spoluhráčem až na 1.místo. Vítězkou v kategorii mladší žákyně se stala Kája Čižmárová. Děcka, gratulace!!!!


MÍŠA VE SLATINĚ

Ve Slatině tenisový klub Shark pořádal turnaj mladších žákyň. Zúčastnila se ho i naše hráčka Míša Bukvaldová. Byla velice úspěšná. Podařilo se jí postoupit do finále a tam zvítězit. Stejně tak byla úspěšná i va čtyřhře. Míšo, gratulejeme!!! 


VIKI V TIŠNOVĚ

V Tišnově se konal turnaj staršího žactva. Mezi děvčaty byla nejúspěšnější z našich hráček Viki Brožová, která si odvezla krásný pohár za 3.místo ve dvouhře. Ve čtyřhře hrála s Kájou Hýskovou. Nepodařilo se jim zdolat první nasazené hráčky, i když měli velký náskok a tak skončily také na 3.místě. Gratulace!!! 


KÁJA V OLOMOUCI

Kája Čižmárová vyrazila na turnaj mladšího žactva do Olomouce. Ve dvouhře se jí podařilo ukořistit 3.místo. stejně tak se jí dařilo i ve čtyřhře. Gratulace!!!!


MÍŠA V PRAZE

4.2.2017 se konal v Praze Tróji turnaj starších žákyň. Zúčastnila se ho Míša Bukvaldová. Mezi staršími děvčaty se prosadila. Skončila na 3.místě ve dvouhře a 2.místě ve čtyřhře. Gratulujeme!!!


MÍŠA NA HERČÍKOVÉ

Míša Bukvaldová se zúčastnila turnaje mladšího žactva na TC Brno. Ve dvouhře skončila na 3.místě. Ve čtyřhře však se svojí partnerkou Julií Svobodovou (SK Jundrov) zvítězily. Gratulace!!!


FILDA KONEČNĚ ZVÍTĚZIL

Filip Smílek se zúčastnil turnaje mladšího žactva v Židenicích. Bez problémů zdolal všechny soupeře a konečně prolomil finálové prohry. Ve čtyřhře byl také úspěšný. Za 1.místa gratulujeme!!!


TURNAJ NA TILII

O víkendu se konal na Tilii turnaj mladšího žactva kategorie "D". Měli jsme spoustu domácích hráčů, kteří se prosadili a vybojovali si svá vítězství. První turnajové vítězství prolomila Tina Pokorová, která uhrála ve dvouhře kolo a ve čtyřhře byla se svojí partnerkou na 3.místě. Saška Richterová se ve dvouhře dostala do semifinále. Kája Čižmárová má pohár za 2.místo ve dvouhře i ve čtyřhře. A Míša bukvaldová se stavila ještě odehrát čtyřhru a se svojí partnerkou zvítězily. Mezi chlapci na 3.místě skončil Dan Kopečný. Dan s Peťou Matouškem zdolali všechny hráče ve čtyřhře a mají pohár za 1.místo. Ve dvouhře zvítězil Jirka Sedláček a porazil všechny soupeře po těžkých bojích. Krásné výsledky! Mooc gratulujeme!!!


DRUHÁ MÍSTA FILIPA A MÍŠI

21.1.pořádal náš tenisový klub turnaj mladšího žactva. Byl velice silně obsazen, zvlášť mezi chlapci. Přihlásila se spousta hráčů. Mezi děvčaty byla nejúspěšnější Míša Bukvaldová, která prohrála až ve finále se svojí deblovou partnerkou Julií Svobodovou (Jundrov). Ve čtyřhře se ale děvčatům podařilo vyhrát. 2.místo z debla si odvezli Filip Smílek a Petr Skryja. Fildovovi těsně uniklo vítězství ve dvouhře. Krásné výkony! Gratulujeme!!!


FILIP A PEŤA NA KRAJSKÉM PŘEBORU

Krajský přebor mladšího žactva se konal ve Zlíně. Vyrazili na něj Filda Smílek a Peťa Skryja. Podařilo se jim uhrát první kolo ve dvouhře, ale dále už měli těžký los. Ve čtyřhře pak s trochou štěstíčka společně vybojovali 3.místo. Velká gratulace!!!


STARŠÍ ŽÁCI NA TILII

Na domácích kurtech se konal turnaj staršího žactva. Měli jsme zastoupení pouze mezi děvčaty. Míša Bukvladová, Kája Hýsková a Romča Vencourová uhrály první kolo, ale do semifinále se bohužel žádné už nepodařilo probojovat. Ve čtyřhře se do semifinále dostala dvojice Viki Brožová a Kája Hýsková, a taky Romča Vencourová se svojí partnerkou Zuzkou Zdražilovou (Start Brno). Gratulujeme!!!


TURNAJ MLADŠÍHO ŽACTVA NA TILII

Na domácích kurtech v Kohoutovicích se konal turnaj mladšího žactva kategorie D. Měli jsme mnoho úspěchů. Mezi chlapci se na 2. místě ve dvouhře umístil Jirka Sedláček. Na 2. místě ve čtyřhře se pak umístili Dan Kopečný a Peťa Matoušek. Mezi děvčaty úspěšná byla i Saška Richterová, která skončila na 3.místě ve dvouhře. Pohár za 2.místo ve dvouhře si odvezla i Kája Čižmárová, která přidala i 1.místo ve čtyřhře. Velká gratulace všem!!!!


KÁJA V LÍŠNI

V Líšni se konal turnaj staršího žactva. Zúčastnili se ho i naši hráči. Nejúspěšnější byla Kája Hýsková. Ve druhém kole se jí podařilo porazit druhou nasazenou hráčku a postoupit do semifinále. Za 3.místo gratulujeme!!!


JIRKA NA DOMÁCÍM POLI

Na kurtech na Tilii se uskutečnil turnaj dorostu. Po velkých zvratech se zadařilo Jirkovi Zoufalému uhrát pěkný výsledek. Skončil na 2.místě po velmi hezkém výkonu, i když první bylo na dosah. Gratulace!!!!


SAŠKA NA PŘEBORU

O víkendu změřili své síly hráči, co hrají prvním rokem mladší žactvo. Hrálo se v Líšni. Nejúspěšnější byla Saška Richterová a Kája Čižmárová. Saška uhrála ve dvouhře 3.místo. A Kája byla ve čtyřhře druhá. Gratulujeme!!!!


FILIP A MÍŠA V LÍŠNI

První turnaj sezóny pro mladší žáky uspořádal též líšeňský klub TC-MJ Líšeň. Pro naše hráče byl velice úspěšný. Filip Smílek obsadil 2.místo ve dvouhře i ve čtyřhře. A Míša Bukvaldová na tom byla úplně stejně, taky obě 2.místa. Děcka, gratulace!!!


KÁJA ČIŽMÁROVÁ NA TC

V Králově Poli na Herčíkové se konal turnaj mladšího žactva. Velice úspěšná byla na svém prvním turnaji mezi mladšími žákyněmi Kája Čižmárová. Ve dvouhře obsadila 2.místo a ve čtyřhře 3.místo po skreči. Hrála se Saškou Richterovou, ale ta bohužel onemocněla a nemohla turnaj dohrát. Kájo, gratulace!!!


TERKA VE ZNOJMĚ

Ve Znojmě se konal turnaj staršího žactva. Od nás se ho zúčastnila čtyři děvčata. Nejúspěšnější byla Terka Slováčková, která obsadila 3.místo ve dvouhře a 2.místo ve čtyřhře a potvrdila tak svoje nasazení v turnaji. Gratulujeme!!!


ROMČA V BŘECLAVI

V Břeclavi se konal turnaj mladšího žactva. Měli jsme zde slušné zastoupení. Nejúspěšnější byla Romča Vencourová, které se v singlu nevydařil los. Nakonec se domluvila se svojí přemožitelkou na čtyřhru a podařilo se jim celý turnaj vyhrát. Gratulujeme!!!


FILIP V LÍŠNI

Filip Smílek se zúčastnil turnaje mladšího žactva v Líšni. Velice se mu dařilo. Obsadil krásné 2.místo. Mezi děvčaty hrála i Míša Bukvaldová, která skončila ve čtyřhře na 3.místě. Gratulujeme!!!


TERKA V JIHLAVĚ

O víkendu se konal turnaj staršího žactva v Jihlavě - Bedřichov. Mezi děvčaty jsme měli jedinou zástupkyni. Byla to Terka Slováčková. Ve dvouhře obsadila pěkné 3.místo a ve čtyřhře zvítězila. Gratulace!!!


TOM FILIP A PETR NA TC

V Králově Poli na TC Brno se konal turnaj mladšího žactva. Měli jsme 3 chlapce v nalosovaném pavouku, Toma Vidláře, Petra Skryju a Filipa Smílka.  Filip a Peťa spolu hráli čytřhru a podařilo se jim ukořistit 2.místo. A Tom Vidlář ovládl dvouhru a odvezl si 1.místo. Velká gratulace kluci!!!


SAŠKA VE ZNOJMĚ

Znojmo pořádalo turnaj v babytenisu. Hráli dohromady kluci i holky. Zúčastnila se ho Saška Richterová. Na konci turnaje si děti zahráli i mixy. A Sašce se podařilo s jejím deblovým partnerem zvítězit. Za 1.místo gratulujeme!!!


ROMČA S KÁJOU VE VSETÍNĚ

17.9. se konal turnaj stašího žactva ve Vsetíně. Vyrazily na něj Kája Hýsková a Romča Vencourová. Ve dvouhře se jim nedařilo. Ve čtyřhře hrály spolu a obsadily 2.místo. Gratulace!!!


TOM A FILIP NA KRAVÍ HOŘE

Na Kraví Hoře se konal turnaj mladšího žactva. Měli jsme zastoupení mezi chlapci. Filip Smílek se umístil na 3.místě ve dvouhře, kdy ve čtvrfinále vyřadil Petra Skryju. Tom Vidlář měl velice úspěšné tažení. Odváží si 2.místo ve čtyřhře a 1.místo ve dvouhře. Velká gratulace!!!  


SAŠKA NA FINÁLE BABOLAT TOUR

Saška Richterová po celou letní sezónu sbírala body a dostala se tak na finále Babolat tour, které se konalo v Říčanech u Prahy. Dařilo se jí a umístila se na krásném 3.místě. Gratulujeme!!!


VIKI A ROMČA NA BLTC

V Lužáneckém parku se o víkendu konal turnaj starších žáků. Měli jsme zastoupení mezi děvčaty. Romča Vencourová se umístila na 3.místě ve čtyřhře a Viki Brožová si odvezla 2.místo za čtyřhru. Gratulujeme!!!


JIRKA NA HERČÍKOVÉ

Na TC Brno v Králově Poli se konal turnaj dorostu. Mezi zúčastněnými byl i Jirka Zoufalý. Ve čtyřhře se umístil se svým partnerem Jakubem Dosedělem na 2.místě, kdy jim těsně uniklo vítězství. Gratulujeme!!!


TOM NA ŽLTC

Na ŽLTC v Brně Židenicích se konal turnaj mladšího žactva. Mezi chlapci byl nejúspěšnější Tom Vidlář. Ve dvouhře se mu velmi zadařilo a obsadil báječné 1.místo. Čtyřhru hrál s Filipem Smílkem a ta se jim také podařila vyhrát. První medailové umístění v kategorii mladší žáci si také může zapsat Jirka Sedláček, který ve čtyřhře obsadil 3.místo.Gratulace!!!


ROMČA NA KRAVÍ HOŘE

Na Kraví hoře se konal turnaj staršího žactva. Mezi děvčaty byla úspěšná Romča Vencourová, která si odváží ceny za 3.místo ve dvouhře a druhé místo ve čtyřhře. Viki Brožová měla smolný los v singlu, ve čtyřhře pak skončila na místě třetím. Mezi chlapci hrál Ondra Mareček, který si ze čtyřhry odvezl 3.místo. Jeho parťakem byla Jakub Tlačbaba. Děcka, gratulujeme!!!


JIRKA V LÍŠNI

V Líšni se konal turnaj dorostu. Zúčastnil se ho Jirka Zoufalý. V singlu se mu nedařilo, tak se zaměřil na čtyřhru. Jeho parťákem byl Jakub Doseděl (TC Brno). Podařilo se jim celý turnaj vyhrát. Gratulujeme!!!


KÁJA ČIŽMÁROVÁ V PROSTĚJOVĚ

Kája čižmárová vyrazila turnaj v babytenisu do Prostějova. Odehrála si svůj životní zápas proti Lucii Zourkové a nakonec skončila ve velké konkurenci na 3.místě. Udržela si pozici jedničky v celkovém hodnocení v jihomoravské tour. Gratulace!!! 


TERKA VE ZNOJMĚ

Terka Slováčková se zúčastnila turnaje třídy B ve Znojmě. Ve čtyřhře obsadila 3.místo. Gratulace!!!


KÁJA VE ZNOJMĚ A ŹLTC

Kája Čižmárová se zúčastnila během víkendu dvou turnajů, které byly zařazeny do Jihomoravské tour. Na obou dvou byla úspěšná a obsadila krásné druhé místo. A nadále si v celkovém pořadí drží 1.příčku. Velká gratulace!!!!


MLADŠÍ ŽÁCI VE SLAVKOVĚ

Ve Slavkově se 23.-25.8.konal turnaj mladšího žactva. Měli jsme hojné zastoupení a našim hráčům se dařilo. Mezi děvčaty byla úspěšná Adélka Ždánská, která byla na 1.místě ve čtyřhře. Filip Smílek obsadil 3.místo ve dvouhře a 2.místo ve čtyřhře, kdy hrál s Tomem Vidlářem. Petr Skryja hrál čtyřhru s Ondrou Marečkem a obsadili 1.místo. Děcka, gratulace!!!! 


VIKČIN DEBUT V KOMÍNĚ

Viki Brožová se zúčastnila turnaje starších žákyň v Komíně. Byla velice úspěšná, po náročných prvních dvou kolech zvítězila i ve finále. Vítězství si též vybojovala i ve čtyřhře. Gratulace!!!! 


TOM NA TILII

Na domácích kurtech se konal turnaj mladšího žactva. Mezi našimi svěřenci, kteří se zúčastnili turnaje, byl nejúspěšnější Tom Vidlář. Ten se ve dvouhře umístil na krásném 2.místě. Gratulace!!!!


MLADŠÍ ŽÁCI V TUŘANECH

V Tuřanech se konal turnaj mladších žáků. Mezi chlapci byl úspěšný Tom Vidlář, který si odvezl ceny za 3.místo dvouhře a 2.místo ve čtyřhře, kde prohráli s Ondrou Marečkem a Matějem Tlačbabou. Ondra Mareček si vybojoval i 1.místo ve dvouhře. Gratulujeme k pěkným výsledkům!!!


TERKA NA ŽLTC

Na ŽLTC v Brnš Židenicích se konal turnaj staršího žactva. Mezi dívkami jsme měli 2 zástupkyně, Viki Brožovou a Terku Slováčkovou. Terka byla úspěšnější a odváží si medaile za 3.místo ve dvouhře a 2.místo ve čtyřhře. Gratulace!!!


MÍŠINA JÍZDA V BŘECLAVI

V Břeclavi se konal turnaj mladšího žactva. Mezi mladšími žákyněmi jsme měli jednu zástupkyni, která byla velice úspěšná. Míša Bukvaldová ovládla turnaj jak ve dvouhře, tak ve čtyřhře a odvezla si ceny 1.místo. Míšo, super!!! Velká gratulace!!!


TOM VIDLÁŘ VE ZNOJMĚ

Tom Vidlář se zúčastnil tunaje mladšího žactva ve Znojmě. Ve dvouhře obsadil 3.místo. Tome, gratulujeme!!!


ONDRA NA TILII

10.8. se konal na domácích kurtech turnaj staršího žactva. Ondra Mareček byl velice úspěšný a ve dvouhře obsadil 3.místo. Ze čtyřhry si odvezl taktéž 3.místo. Gratulace!!!


TERKA V TŘEBÍČI

Terka Slováčková se zúčastnila turnaje starších žákyň v Třebíči. Dařilo se jí, ve dvouhře obsadila 3.místo a ve čtyřhře 2.místo. Gratulujeme!!!


VIKI V TIŠNOVĚ

V Tišnově se konal tunaj staršího žactva. Zúčastnila se ho Vikča Brožová. Uspěla ve dvouhře, kde si odvezla cenu za 3.místo a ve čtyřhře si vybojovala se svojí partnerkou z jiněho klubu Klárou Petlákovou 2.místo. Gratulace!!! 


JIRKA ZOUFALÝ V TUŘANECH

V Tuřanech se konal turnaj dorostu. Zúčastnil se ho Jirka Zoufalý. Konkurence byla tvrdá. Ve čtyřhře se mu zadařilo uhrát 3.místo. Gratulace!!!


TOM A FILIP V ŽIDENICÍCH

V Židenicích na ŽLTC Brno se konal turnaj mladšího žactva. Zúčastnil se ho Tom Vidlář a Filip Smílek. Ve dvouhře se jim nezadařilo probojovat se do finále, ale společně si odvezli cenu za 3.místo. Gratulujeme!!!


KÁJA V OTROKOVICÍCH

V Otrokovicích se konal turnaj v babytenisu. Měli jsme dvě zástupkyně, Káju Čižmárovou a Sašku Richterovou. Kája byla velice úspěšná a obsadila 2.místo. Gratulujeme!!!


KÁJA ČIŽMÁROVÁ V TIŠNOVĚ

Kája Čižmárová si zahrála turnaj babytenisu v Tišnově. Byla velice úspěšná a vyhrála 1.místo. Kájo, gratulujem!!! 


TOM A ONDRA V KOMÍNĚ

V Komíně se uskutečnil turnaj mladších žáků. Zahráli si ho Ondra Mareček a Tom Vidlář. Ondra Mareček ovládl dvouhru a přinesl si 1.místo. Ve čtyřhře podlehl ve finále se svým partnerem Matějem Tlačbabou Tomovi Vidlářovi, který hrál s Ivanem Melicharem (TC Brno). Gratulace!!!


ROMČA MÍŠA NA LIPŮVCE

Míša Bukvaldová a Romča Vencourová se zúčastnily turnaje mladších žákyň na Lipůvce. Obě si odvezly diplomy za 3.místo ve dvouhře a společně si uhrály 3.místo ve čtyřhře. Gratulujeme!!!


JIRKA V TIŠNOVĚ

V Tišnově se konal turnaj dorostu. Zúčastnil se ho Jirka Zoufalý a Radim Zeman. Jirka byl úspěšný a obsadil 3.místo ve dvouhře a 3.místo ve čtyřhře. Radim si také uhrál jedno vítězství ve dvouhře a ve čtyčhře obsadil také 3.místo. Gratulujeme!!!


TERKA NA TURNAJI VE VENDRYNI

Terka Slováčková vyrazila na turnaj mladších žákyň třídy B do Vendryně. Byla úspěšná a vybojovala  si 3.místo ve dvouhře a 3.místo ve čtyřhře se svojí partnerkou Katkou Machovou (Tesla Brno). Teri, gratulujeme!!!


KÁJA ČIŽMÁROVÁ V LÍŠNI

Kája Čižmárová se zúčastnila turnaje babytenisu v Líšni. Umístila se na krásném 2.místě. Gratulujeme!!! 


ONDRA MAREČEK V KUNŠTÁTĚ

16.7. se konal turnaj mlašího žactva v Kunštátě. Zúčastnil se ho Ondra Mareček, který se umístil na 1. místě ve dvouhře i ve čtyřhře. Gratulujeme!!!


MÍŠA VE STRÁŽNICI

Míša Bukvaldová vyrazila na turnaj mladšího žactva do Strážnice. Ve dvouhře obsadila vybojované 2.místo a ve čtyřhře zvítězila. Gratulace!!!


MLADŠÍ ŽACTVO V TIŠNOVĚ

12.7.se konal turnaj mladšího žactva v Tišnově. Opět jsme měli hojné zastoupení. Tomáš Vidlář s Petrem Skryjou mají 3.místo ze čtyřhry. Ondra Mareček má 3.místo ze dvouhry a 1.místo ze čtyřhry. Hrál s dalším domácím hráčem Filipem Smílkem. Adéla Ždánská si po velké bitvě odvezla 1.místo ze čtyřhry. Děcka, gratulujem!!!  


MLADŠÍ ŽACTVO NA TESLE.

9.7.se na Tesle konal turnaj mladšího žactva. Zúčastnilo se spousta našich hráčů a odvezli si spopstu ocenění. Mezi chlapci byli úspěšní Tom Vidlář s Peťou Skryjou, kteří obsadili 3.místo ve čtyřhře. Tom i ve dvouhře. Ondra Mareček ovládl i dvouhru i čtyřhru a odváží si zlato. Mezi děvčaty uspěla i Romča Vencourová, která si odvezla 3.místo ze dvouhry. Terka Slováčková má 2.místo ve dvouhře a 1.místo ve čtyřhře. Gratulujeme!!! 


MÍŠA V POLIČCE

Míša Bukvaldová se zúčastnila turnaje mladšího žactva v Poličce. Dostala se přes druhou nasazenou hráčku a zastavila ji až první nasazená ve finále. Ze čtyřhry si odváží 1.místo. Velká gratulace!!!!


JIRKA NA DOMÁCÍ PŮDĚ

Jirka Zoufalý si zahrál turnaj dorostu v Kohoutovicích. Ve dvouhře bojoval a zadařilo se ukořistit 3.místo. Ve čtyřhře byl na 3.místě. Gratulujeme!!!!


TERKA NA MOSILANĚ

V Husovicích na Mosilaně se konal 30.6. turnaj staršího žactva. Měli jsme jedinou zástupkyni našeho klubu - Terku Slováčkovou. Byla úspěšná. Ve dvouhře si vybojovala 3.místo a ve čtyřhře 2.místo.  Gratulace!!! 


KÁJA A SAŠKA VE ZLÍNĚ

Kája Čižmárová a Saška Richterová vyrazily na turnaj babytenisu do Zlína. Zúčastnilo se ho 19 holčiček. Saška podala velmi dobrý výkon, bohužel měla smůlu na los a neprobojovala se do finálové skupiny. Ale tu svoji nakonec ovládla a skončila na 9.místě. Kája podala krásný výkon a umístila se 1.místě. Gratulujeme!!!


KÁJA V LETOVICÍCH

V Letovicích se konal turnaj babytenisu. Zúčastnila se ho Kája Čižmárová. Dostala se do semifinále, kde byla kousek od vítězství, ale zapršelo a kurty byly pod vodu. Nakonec se sečetly semifinalistkám všechny prohrané a vyhrané gemy a Kája obsadila 2.místo. Gratulace!!!


ONDRA A ROMČA V MOKRÉ - HORÁKOV

V Mokré - Horákov se konal turnaj mladšího žactva. Zúčastnil se ho Ondra Mareček a Romča Vencourová. Ondra si odvezl z turnaje 1.místo ze dvouhry i ze čtyřhry. Romča Vencourová vyhrála 3.místo ve dvouhře a 1.místo ve čtyřhře. Děcka, velká gratulace!!!


JIRKA NA KRAVÍ HOŘE

Jirka Zoufalý se zúčastnil turnaje dorostu na Kraví Hoře. Vybojoval si 3.místo ve dvouhře. Jirko, gratulace!!!


VIKI MÍŠA ADÉLKA

V Mokré Horákov proběhl 14.5.turnaj staršího žactva. Zúčastnila se ho naše děvčata a byla úspěšná. Adélka s Míšou obsadily ve čtyřhře 2.místo. A nejúspěšnější byla Viki Brožová, která si odvezla 3.místo ze dvouhry a 1.místo ze čtyřhry. Holky, dobrá práce!!!


TERKA NA KRAVÍ HOŘE

Na Kraví Hoře se konal turnaj staršího žactva. Z našich hráčů byla nejúspěšnejší Terka Slováčková, která ve čtyřhře uhrála, se svojí partnerkou z Tesly Brno Katkou Machovou, 2.místo. Gratulace!!!


MÍŠA NA KRAVÍ HOŘE

Na Kraví Hoře se konal turnaj mladšího žactva. Turnaj byl plně obsazen. Zúčastnilo se ho i spousta našich hráčů a hráček. Nejúspěšnější byla Míša Bukvaldová, která obsadila 3.místo ve dvouhře. Ve čtyřhře pak bodovala Terka Slováčková, která obsadila se svojí partnerkou Katkou Machovou (Tesla Brno) 2.místo . Gratulujeme!!!


MLADŠÍ ŽACTVO NA TC BRNO

V Králově Poli na Hečíkové se konal turnaj mladšího žactva. Měli jsme zastoupeno mnoho našich hráčů. Dařilo se děvčatům. Míša Bukvaldová obsadila 3.místo ve dvouhře i ve čtyřhře. Adéla Ždánská s Romčou Vencourovou si odvezly 2.místo ze čtyřhry a Terka Slováčková byla na 2.místě ve dvouhře a 1.místě ve čtyřhře. Gratulujeme!!!


SAŠKA V HALÍČKOVĚ BRODĚ

Saška Richterová se probojovala na MASTERS turnaj v babytenisu v Havlíčkově Brodě. Což obsahovalo sérii turnajů odehraných v Hlinsku, Havlíčkově Brodě a v Poličce. A nejlepších 8 hráček se probojovalo do finálového kola. Saška nakonec skončila na 5.místě. Gratulujeme!!! 


VIKI S KÁJOU VE ZNOJMĚ

Viki Brožová s Kájou Hýskovou se zúčastnily turnaje starších žákyň ve Znojmě. Ve čtyřhře se jim zadařilo  a obsadily krásné 2.místo. Gratulace, děvčata!!!


TEREZKA V POLIČCE

Terezka Grecová se o Velikonocích zúčastnila turnaje v minitenisu v Poličce. Byla úspěšná a odvezla si pohár za 2.místo. Terko, gratulujeme!!!


JIRKA NA DOMÁCÍCH KURTECH

V Kohoutovicích na domácích kurtech se konal turnaj dorostu. Velice úspěšný byl Jirka Zoufalý, který v tvrdé konkurenci obstál a  ukořistil 2.místo ze dvouhry. Velká gratulace!!!


MÍŠA V KYJOVĚ

Míša Bukvaldová vyrazila na turnaj mladších žákyň do Kyjova. Byla úspěšná. Z dvouhry si odváží trofej za 2.místo a ve čtyřhře se jí podařilo, s její partnerkou Julií Hartmanovou, zvítězit. Gratulujeme!!!


KÁJA A VIKI VE ZNOJMĚ

Ve Znojmě se konal turnaj staršího žactva. Vyrazily na něj Viki Brožová a Kája Hýsková. Ve čtyřhře se jim zadařilo a vybojovaly 2.místo, když porazily první nasazené hráčky. Holky, gratulace!!!


MLADŠÍ ŽÁCI NA TILII

O víkendu se na domácích kurtech konal turnaj mladšího žactva. Hrálo spousta domácích hráčů. Na třetím místě ve čtyřhře se umístil Tomáš Vidlář a Ondra Mareček (Komín Brno). Mezi děvčaty se dařilo Romči Vencourové a Adélce Ždánské, která se umístila na 3.místě ve dvouhře i ve čtyřhře. Terka Slováčková se svojí partnerkou obsadila 2.místo ve čtyřhře. Gratulace!!!


MATOUŠ V HAVLÍČKOVĚ BRODĚ

5.3.se uskutečnil turnaj minitenisu v Havlíčkově Brodě. Zúčastnil se ho Matouš Janáček. Byl velmi úspěšný a celý turnaj vyhrál. Velká gratulace!!!


MINITENIS NA TILII

27.2.se na Tilii uskutečnil turnaj v minitenisu, zařazený do termínové listiny ČTS. Vítězem v této kategorii se stal domácí hráč Matouš Janáček. Krásná hra! Gratulujeme!!!


RADIM V KYJOVĚ

V Kyjově se konal turnaj dorostenců. Zúčastnil se ho Radim Zeman, který ve čtyřhře obsadil 3.místo. Gratulace!!! 


ADÉLKA MÍŠA V TIŠNOVĚ

V Tišnově se konal turnaj mladšího žactva. Zúčastnila se ho Adélka Ždánská a Míša Bukvaldová. Ve čtyřhře se umístily na 3.místě. Holky, gratulujeme!!!


ADÉLKA S ROMČOU NA TILII

Na domácích kurtech se o víkendu konal turnaj staršího žactva, který byl poměrně silně obsazený. Domácí hráči zvládli uhrát pouze jedno kolo, na medaile nedosáhli. Pouze ve čtyřhře se zadařilo Adélce Ždánské a Romči Vecourové "ukořistit" 3.místo. Holky, gratulujeme!


MÍŠA V KOLÍNĚ

Míša Bukvaldová vyrazila na turnaj do Kolína, kde se uskutečnilo mladší žactvo. Ve čtyřhře se se svojí partnerkou Julií Hartmanovou (TC Brno) umístili na krásném 2.místě. Gratulace!!! 


JIRKA V LÍŠNI

6.2. se konal v Líšni turnaj dorostu. Zúčastnil se ho Jirka Zoufalý. Ve dvouhře obsadil 3.místo. Gratulujeme!!!


MÍŠA A ADÉLKA V KYJOVĚ

Poslední lednový víkend se též konal turnaj mladších žákyň v Kyjově. Vyrazily na něj Adélka Ždánská a Míša Bukvaldová. Míša obsadila 2.místo ve dvouhře. Adélka byla 3.ve dvouhře a 1.místo má ze čtyřhry. Gratulace!!!


PETR VE ZNOJMĚ

Peťa Skryja vyrazil na turnaj do mladšího žactva do Znojma. Ve dvouhře se umístil na 3.místě a ve čtyřhře se svým partnerem Filipem Klimem obsadili 2.místo. Velká gratulace!!!


KÁJA V TŘEBÍČI

O posledním lednovém víkendu se konal turnaj staršího žactva v Třebíči. Zúčastnila se ho naše děvčata Romča Vencourová, Kája Hýsková, Viki Brožová. 3.místo ve čtyřhře si odvezla pouze Kája Hýsková, která hrála s Klárou Petlákovou (BLTC Brno). Gratulace!!!


JIRKA V TIŠNOVĚ

V pátek 29.1. se konal turnaj dorostenců v Tišnově. Zúčastnil se ho Jirka Zoufalý. Ve dvouhře skončil ve čtvrtfinále na "raketě" vítěze. Ve čtyřhře se umístil se svým partnerem Tomášem Stříteským (Ingstav Brno) na 2.místě. Gratulujeme!!! 


KAROLÍNKA V TIŠNOVĚ

V Tišnově se konal o víkendu turnaj v babytenisu. V sobotu byli chlapci. Za náš klub bojoval Dan Kopečný. Obsadil 7.místo. V neděli hrála děvčata. Zúčastnila se ho Kája Čižmárová, která obsadila krásné 2.místo. Velká gratulace, děcka!!!!


DOROST NA TILII

O víkendu se konal na domácích kurtech turnaj dorostu. Mezi děvčaty se zadařilo našim starším žákyním, Káji Hýskové a Viki Brožové, vybojovat 3.místo ve čtyřhře. Mezi dorotenci se prosadil Jirka Zoufalý, který obsadil 3.místo ve dvouhře. Gratulace!!!


ADÉLKA V LÍŠNI

Adélka Ždánská se zúčastnila turnaje mladšího žactva v Líšni na TC - MJ. Ve čtyřhře se umístila se svojí partnerkou Bárou Záviškovou (Třebíč) na 3.místě. Gratulujeme!!!


MATOUŠ V HAVLÍČKOVĚ BRODĚ

V Havlíčkově Brodě se uskutečnil turnaj minitenisu. Zúčastnili se ho 2 naši minitenisté. Úspěšnější byl Matouš Janáček, který obsadil 3.místo. Terka Grecová se umístila na pěkném 6.místě. Gratulujeme!!!!


Turnaj ve Šlapanicích

Poslední předvánoční víkend se uskutečnil turnaj mladšího žactva ve Šlapanicích. Měli jsme spoustu hráčů na této akci. Mezi chlapci se podařilo uspět Filipovi Smílkovi a Peťovi Skryjovi. Obsadili 2.místo. Mezi děvčaty byla nejúspěšnější Terka Slováčková, která si odvezla dvě 2.místa. 3.místo ze čtyřhry si odváží Míša Bukvaldová. Gratulujeme!!!